I tirsdags fyldte Fonden Danske Veteranhjems 10 år!

I den anledning har fonden fået lavet et jubilæumsmagasin, som du kan læse i den elektroniske udgave herunder! Papirudgaven er undervejs.
Fejringen var planlagt til at foregå næste måned, men grundet COVID-19 har vi desværre set os nødsaget til at udsætte denne.

Vi går i dag også i luften med en officiel Facebookside for Fonden. Den kan du finde på https://www.facebook.com/FondenDanskeVeteranhjem/.

Vi vil være så glade for, hvis du vil gå ind på Facebooksiden Fonden Danske Veteranhjem og kommentere og dele vores opslag, så vi dermed kommer ud til flest mulige veteraner og pårørende.

Der skal samtidig lyde en stor og varm tak til alle vores dygtige og vigtige frivillige, samarbejdspartnere samt bidragsydere, uden hvem Fonden Danske Veteranhjem ikke havde været dér, hvor vi er i dag.

Tak for de første 10 år; vi glæder os til mange flere!

De bedste hilsner

Christian Kurt Nielsen                                Dorte Skov-Jespersen

Bestyrelsesformand                                               Sekretariatschef

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.