Informationscenteret på Kastellet åbner på nedsat tid

JUHUUUU NU ÅBNER VI – på nedsat tid

Tirsdag den 18. maj 2021 kl. 10:00 slår vi dørene op for første gang siden december måned, og vi glæder os helt vildt

Da Informationscenteret skal være bemandet i åbningstiden, starter vi med at holde åbent tirsdage og torsdage fra kl. 10:00-13:00.

Du skal bære mundbind eller visir og der gælder krav om fremvisning af coronapas/coronatest (max 72 timer) for at få adgang.

Vi tager gerne imod grupper: arrangementer for veteraner, virksomheder, foreninger, skoler og studerende uden for de nuværende åbningstider.

Send en mail til FKO-L-GK4@mil.dk eller ring på (+45) 29402250 mandag-fredag mellem kl. 09:00-15:00.

Frem til den 21. maj må der være max. 25 personer samlet i Informationscenteret. Efter den 21. maj må der være max. 40 personer grundet afstandskravene.

Vi GLÆDER os til at se jer!

Pssst vores tirsdagsopslag her på FB fortsætter

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.