Invitation til åbning af Veterancafé (Esbjerg)

I forbindelse med Flagdagen for Danmarks udsendte den 5. september 2018 åbner Veterancafé Esbjerg.

Esbjerg har længe savnet et uforpligtende samlingssted for veteraner og deres pårørende. Med hjælp fra Esbjerg Kommune har den nystiftede forening Veterancafé Esbjerg fået stillet lokaler til rådighed i frivillighuset Vindrosen. Det er planen i første omgang at holde åbent en dag om ugen fra kl. 16:00 – 21:00.

Indvielsen af Veterancafé Esbjerg vil blive fejret med en reception i Frivillighuset VINDROSEN, Exnergade 4, 6700 Esbjerg i tiden fra kl. 12:00 til 15:00.

Selve indvielsen bliver foretaget af minister for udviklingssamarbejde Ulla Tørnæs.

Vi ville sætte stor pris på, jeres deltagelse.

Mange hilsner

Carl Bratved

Formand for Veterancafé Esbjerg.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.