Invitation til deltagelse i arrangement Pafos2017 (Paphos) Europæisk kulturhovedstad

Danmarks Veteraner har af den cypriotiske ambassade fået en invitation til at deltage i et arrangement  i samarbejde med Moesgaard Museum i fejringen af åbningen af Pafos2017 – Europæisk Kulturhovedstad.

Ved arrangementet vil et kor fra Pafos Musikskole optræde, og det vil være muligt at smage på traditionelle cypriotiske specialiteter og vine.

Foreningens medlemmer er velkomne til at deltage.

Se poster om arrangementet ved at klikke på billedet nedenfor.

Det er gratis at komme ind til området hvor arrangementet forgår, men der skal betales entre til museets øvrige udstillinger.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.