Kanotur i Sveriges sydligste vildmark

Veteranstøtten inviterer igen veteraner med på kanotur til Sveriges sydligste vildmark. Det er muligt at tage sin kæreste eller ægtefælle og børn med på turen. Det er også muligt for veteraner at tage sine forældre med i stedet for – og det er også helt ok bare at tilmelde sig selv.

Turen går til Raslången som er en mindre hyggelig svensk sø, med masser af små kroge, øer m.m. som giver rig mulighed for en fantastisk tur i vildmarken. Hvis vejret tillader det, er der mulighed for at bade og fiske i søen.

Vi giver en grundig instruks i at padle kano inden vi begiver os afsted for at finde et egnet sted at slå lejr.

Turen er en hygge tur, med indlagt undervisning i f.eks. ildtænding uden lighter, primitiv madlavning, kort og kompas m.m. og der vil være rig mulighed for at hygge omkring bålet med de andre deltagere.

Der blev lavet en video fra turen sidste år som kan ses på Facebook via dette link 

Information

Antal pladser: Maks 16 deltagere.
Transport: Vi kører samlet i bus fra Københavns hovedbanegård til Raslången. Turen tager ca. 3 timer.
Afgang: Vi mødes torsdag d. 14 september kl. 09.30 ved Københavns hovedbanegård busholdeplads som ligger på Tietgensgade overfor DGI Byen.
Hjemkomst: Samme sted søndag d. 17 september kl. 1600.

Udstyr

Veteranstøtten sørger for alt mad på turen og du skal selv medbringe følgende:

 • Sovepose
 • Liggeunderlag
 • Tarp eller telt
 • Evt. hængekøje
 • Service
 • Drikkedunk
 • Kniv/Økse
 • Udstyr til personlig hygiejne.
 • Mygge spray / net


Guide
Jesper Hede som er ejer af Bushcraft.dk. Han holder bushcraft og friluftskurser og har bl.a. været konsulent for DR’s program ‘Alene i Vildmarken’.

Tilmelding

Starter d. 12. august kl. 1600 og fortsætter til holdet er fyldt op. Deltagere som ikke tidligere har været med på kanoture vil blive prioriteret.

Tilmelding sker ved at sende mail til: friluftsliv04@veteranstotten.dk og skal indeholde følgende informationer:

 • Navn og alder.
 • Veterankort nummer.
 • Deltagende pårørende og deres alder.

Spørgsmål til turen rettes til turlederen Per og det er til samme mailadresse som tilmeldingen.

Aktuelt

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...

Danmarks Veteraners medlemsmagasin er klar

I denne udgave af magasinet kan du læse om de mange flagdagsmarkeringer, der har været rundt om i landet, noget om at søvn, efterskoleelevernes march for Danmarks Veteraner og meget, meget mere. De af jer, der har bestilt magasin i fysisk form vil snarest muligt...

Bushcraft smedearbejde

Veteranstøttens friluftsudvalg inviteret på kursus i smedearbejde Bushcraft smedearbejde Har du lyst til at deltage på et smedekursus hvor du kan lave dit eget friluftsgrej m.m. er her et godt tilbud til dig. Indhold Skærende værktøj, vikingegrej, smykker af jern mm....