Københavns Kommunes Veterankampagne uge 9, 2020

Det skal være nemmere at være veteran i Københavns Kommune.

Som tidligere udsendt soldat kan det være en udfordring at vænne sig til hverdagen igen. Det kan bl.a. være svært at finde sin plads på arbejdsmarkedet, selv om man har masser af kompetencer fra sin tid i militæret.

Et direkte telefonnummer til kommunens nye veterantovholder skal sikre, at Københavns veteraner får den rigtige hjælp, når de henvender sig til dem.

Er du veteran, eller kender du en, som ville have gavn af at tale med kommunens tovholder?

Ring 29 42 29 25 – eller læs mere om kommunens tilbud til veteraner her: https://www.kk.dk/veteran

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.