Kom til opera – gratis

Danmarks Veteraner har fået stillet 100 billetter gratis til rådighed til opførelsen af Bellini’s opera La Sonnambula – Søvngængersken.

Forestillingen opføres i Opera Hedeland, der har hjemsted på Hedelands Amfiteater, Tranemosevej 8, Reerslev, 2640 Hedehusene, den 6., 12. og 13. august, hver aften klokken 20.00. Området åbner klokken 17.00.

Opera Hedeland er Danmarks største permanente udendørsscene og danner hvert år ramme om store operaoplevelser. Opsætningen skabes specielt til teaterets beliggenhed i det smukke, ville hedelandskab.

Billetterne administreres af  Danmarks Veteraners Landssekretær Niels Ulrik Bagge. Først til mølleprincippet gælder ved tilmelding, du kan enten sende en mail til sekretaer@danmarksveteraner.dk med opgivelse af navn, postadresse, mailadresse og telefonnummer, lokalforening, eller bruge nedenstående formular. Landssekretæren vil efterfølgende sende billetter elektronisk. Der kan højest tilmeldes to personer inklusiv medlemmet. Der er ingen garanti for deltagelse før du har modtaget din(e) billet(ter).

Læs mere om denne helt særlige begivenhed på www.operahedeland.dk. De gratis billetter skal bestilles gennem Danmarks Veteraner ikke på forestillingens hjemmeside.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...