Kvindelige veteraner gennemførte “Nytårskur”

“Medens de fleste nytårskure i år er blevet aflyst, fastholdt Kvindelige Veteraner deres årlige Nytårskur, der blev holdt lørdag den 29. januar på Kastellet. Ca. 40 veteraner deltog i arrangementet, der efter en Nytårsskål startede med foredrag om at have det godt med sig selv og sit arbejde – og gøre det godt. Det gav anledning til mange spørgsmål og debat.

Martin Aaholm holdt en flot tale for Kvindelige Veteraner i almindelighed og forkvinden, Sara la Cour i særdeleshed – og overrakte Sara et flot sværd til at hænge i foreningens klublokale på Kastellet.

Redaktøren kunne overbringe en hilsen fra landsformand Niels Hartvig Andersen, der udtrykte stor respekt for Kvindelige Veteraners engagement og mange spændende aktiviteter.

Aftenen sluttede med sushi og “bobler”, medens stormen Malik susede mellem Kastellets gamle bygninger.

Se Vibeke Oliels billeder fra Nytårskuren” ved at klikke på billedet herover.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.