Medalje til børn af udsendte

I forbindelse med den Kongelige Livgardes hjemkomstparader, har Familienetværket udvirket at børn til udsendte, har kunnet tildeles en ”børnemedalje” for at have klaret sig igennem hverdagen, mens du var udsendt og ikke til stede i hjemmet. Dette initiativ har vist sig at være en positiv succes.


I samarbejde med denne Familienetværket har Danmarks Veteraner besluttet, at forsøge at videreføre traditionen med tilbagevirkende kraft. Har du et barn og/eller har du kendskab til et barn (børn), som du mener, kan få styrket selvtilliden og familiesammenhold ved at blive ”dekoreret” med en sådan ”børnemedalje”, så vil vi forsøge at arrangere det i forbindelse med Veterantræf på Peacekeepers Day den 29. maj 2018 i Kastellet (se andet sted i bladet). Vi planlægger på at gennemføre en sådan dekorering af børn med ”børnemedaljer” kl 14.00 foran kirken i Kastellet.

Det forudsætter, at du har tilmeldt barnet/børnene herunder.

Har du spørgsmål så ret dem til Peter Kragh Nielsen, E-mail: pkn@danmarksveteraner.dk, eller telefon 21 15 52 60.

There is no form selected or the form was deleted.

Hjemmesiden vil løbende blive opdateret vedrørende udviklingen i situationen.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.