Nijmegenmarch 2024 – Skal du med?

Kære Veteran
Her er et tilbud, du simpelt hen ikke kan sige nej til. Veteranstøtten deltager i 2024 med hold til Nijmegenmarchen

Igen i 2024 får du chancen for at udfordre dig selv, få oplevelser for livet, møde andre veteraner, så hvis du vil deltage på Veteranstøttens hold er kravet, at du har viljen til at kunne og du vil yde 100 % til det sociale samvær under mottoet:

Veteraner støtter Veteraner
så lover Veteranstøtten, at du netop vil få de oplevelser for livet samt at du vil nyde godt af kammeratskabet med andre veteraner samtidig med, at du deltager i Nijmegenmarchen, koordineret af Veteranstøtten

Nijmegenmarchen (13. – 20. juli 2024)

 Nijmegenmarchen (4 x 40 km. med 10 kg. vægt på ryggen), afholdes i det skønne hollandske terræn. Her kan du opleve den helt specielle stemning, når 1 million tilskuere hepper på dig og de andre 50.000 marchdeltagere gennem ruten.
På turen får du et godt kammeratskab med andre veteraner. Ligeledes hyggeligt, socialt selskab med de andre marchdeltagere også veteraner fra andre lande.
Frem for alt har du konstant opbakning fra de mange venlige interesserede hollændere, som altid er gode for opmuntrende bemærkninger.
Efter dagens etape skal du være indstillet på at yde mindst 100 % til det sociale samvær og dele dine oplevelser med de andre veteraner under de hyggelige stunder holdet har efter dagens strabadser.

2: Men før du gennemfører ”Marchernes Tour de France” skal du gennemføre et træningsprogram for at gennemføre de 4 x 40 km. samt gennemføre en kontrolmarch på

2 x 40 km.
Du skal anmode om at holde fri/ferie således:

– 3. – 5. maj 2024                                  Kontrolmarch Aarhus
– 13. – 20. juli 2024                              Nijmegenmarchen

(Ved ansøgning skal du sikre ved arbejdsgiver, at du kan få fri til de 2 ovennævnte obligatoriske arrangementer)

Inden du ansøger, skal du gøre det klart for dig selv, at du skal som veteran skal have en militærfaglig uddannelse samt at du under Nijmegenmarchen er iklædt uniform med ekstra 10 kg. på ryggen og desuden skal du også være indstillet på at:

– Kunne fungere på et hold
– Være ”holdspiller”, hvor der også er overskud efter dagens etape
– Have overskud til at hjælpe en kammerat, hvis behov opstår
– Udvise en opførsel som ikke kompromitterer Veteranstøtten eller Danmarks ry
– Være indstillet på, at du på et hold er indtrådt og derfor må indstille din kadence efter de
øvrige på holdet, marchtempo 5,5 KM/T

At gennemføre de 4 x 40 km. er ikke noget du bare gør uden sur træning i al slags vejr.

Veteranstøtten sørger for al logistik herhjemme som i Holland med hensyn til iklædning, indkvartering, transport til Holland med meget mere.

Finder du, at du er ”fit for fight” og kan klare ovenstående, også deltage i det sociale samvær, skal du senest 19. januar 2024 have ansøgt og udfyldt alle punkter på nedenstående ansøgningsskema.

Nærmere detaljer vedr. marchtræning m.m. og hvad der videre skal ske, vil tilgå dig i begyndelsen af februar. 

Når du udtages til marchholdet, må du regne med en egenbetaling på kr. 1.000,00.

Herom mere orientering efter holdet er udtaget, evt. problemer i den forbindelse, kontakt koordinator
Evaluering af Nijmegenmarchen 2024 er 21. septembers klokken 1000, Veteranhjem, Midtjylland, Brabrand

ANSØGNINGSSKEMA OM DELTAGELSE I NIJMEGEN MARCH 2024

Evt. spørgsmål rettes til koordinator Carl Åkerlund; aahuss7500@gmail.com

 

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...