Nyhedsbrev fra World Veterans Federation

Danmarks Veteraner har gennem flere år været medlem af World Veterans Federation (WVF). WVF er en international organisation, og Danmarks Veteraner er dansk repræsentant i organisationen. Der er 121 lande som er medlem af WVF, og organisationen har tilknyttet i alt 172 forskellige veteranorganisationer fra disse 121 lande.

Formålet med organisationen er at fremme en god tilværelse for Veteraner, yde støtte til Veteraner og ofre for krig samt støtte det internationale samfund til et liv i fred og sikkerhed.

Danmarks Veteraner er medlem for både at høste af andre landes erfaringer på veteranområdet, men ikke mindst for at støtte andre lande med vores erfaringer. Vi gør det godt i Danmark i forhold til mange andre lande, men selvfølgelig kan vi også lære og få erfaringer.

Du kan læse WVF nyhedsmail ved at klikke på billedet.

 

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.