På vej hjem med nye mål i horisonten

Torsdag aften blev der sat officielt punktum for VETCAMP 2017, men inden hjemrejse satte veteranerne ord på de mål, som VETCAMP 2017 har motiveret til.

Af Morten Fredslund

Den sidste aften på Club La Santa blev indledt med en afsluttende middag med VETCAMP’ens storsponsor, Rune Knude, fra KrogagerFonden som vært.

Traditionen tro blev der under afslutningsceremonien uddelt diplomer til alle deltagere, og diplomer var der også til alle, der gennemførte torsdagens mini Iron Man.

Vinderne af de tre grupper blev henholdsvis Nichlas Rønne Dam i tiden 22:04, Kim Wilsborg i 25:08 og Thomas K. Andersen i 25:51. De tre gruppevindere indtog også de tre første pladser i den samlede stilling.

VETCAMP’ens hovedsponsor, Rune Knude, var tilstede under afslutningsceremonien og stod for præmieoverrækkelse og uddeling af diplomer.

Rune Knude fik overakt Veteranstøttens skjold som tak for hans og KrogagerFondens store indsats for at forbedre danske veteraners livsvilkår. Skjoldet blev overrakt af næstformand i Danmarks Veteraner og Veteranstøtten, Per Hinrichsen.

PÃ¥ programmet var også kåring af VETCAMP’ens “Bedste Fighter”, og det var en både stolt og rørt Michael Simonsen, der blev kaldt frem for at modtage hædersprisen til stor applaus fra de øvrige vetcampere.

“1000 tak til jer alle. Det har været en af de bedste uger i mit liv,” sagde Michael blandt andet i sin takketale.

Fredag stod i hjemrejsens tegn. Men før afgang fra Club La Santa gav alle veteranerne hver især deres bud på, hvilke idrætsmæssige mål, som VETCAMP’en har motiveret deltageren til at sætte sig i den nærmeste fremtid.

Se billederne fra afslutningen på dette LINK

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.