På vej hjem med nye mål i horisonten

Torsdag aften blev der sat officielt punktum for VETCAMP 2017, men inden hjemrejse satte veteranerne ord på de mål, som VETCAMP 2017 har motiveret til.

Af Morten Fredslund

Den sidste aften på Club La Santa blev indledt med en afsluttende middag med VETCAMP’ens storsponsor, Rune Knude, fra KrogagerFonden som vært.

Traditionen tro blev der under afslutningsceremonien uddelt diplomer til alle deltagere, og diplomer var der også til alle, der gennemførte torsdagens mini Iron Man.

Vinderne af de tre grupper blev henholdsvis Nichlas Rønne Dam i tiden 22:04, Kim Wilsborg i 25:08 og Thomas K. Andersen i 25:51. De tre gruppevindere indtog også de tre første pladser i den samlede stilling.

VETCAMP’ens hovedsponsor, Rune Knude, var tilstede under afslutningsceremonien og stod for præmieoverrækkelse og uddeling af diplomer.

Rune Knude fik overakt Veteranstøttens skjold som tak for hans og KrogagerFondens store indsats for at forbedre danske veteraners livsvilkår. Skjoldet blev overrakt af næstformand i Danmarks Veteraner og Veteranstøtten, Per Hinrichsen.

PÃ¥ programmet var også kåring af VETCAMP’ens “Bedste Fighter”, og det var en både stolt og rørt Michael Simonsen, der blev kaldt frem for at modtage hædersprisen til stor applaus fra de øvrige vetcampere.

“1000 tak til jer alle. Det har været en af de bedste uger i mit liv,” sagde Michael blandt andet i sin takketale.

Fredag stod i hjemrejsens tegn. Men før afgang fra Club La Santa gav alle veteranerne hver især deres bud på, hvilke idrætsmæssige mål, som VETCAMP’en har motiveret deltageren til at sætte sig i den nærmeste fremtid.

Se billederne fra afslutningen på dette LINK

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...