Persondatapolitik ved Danmarks Veteraner

GENERELT

Den 25. maj 2018 blev Danmark ramt af en ny forordning udgivet af EU, den såkaldte Databeskyttelsesforordning. Du har sikkert allerede bemærket det, da du sikkert har modtaget en masse information fra firmaer du er kunde hos, eller foreninger du er medlem af. Formålet med forordningen er at beskytte dine personoplysninger bedst muligt mod misbrug.

Danmarks Veteraner har, for at leve op til forordningen, udarbejdet en persondatapolitik og et direktiv til sine lokalforening, der klarlægger hvorledes vi vil leve op til forordningen.
Du kan læse Danmarks Veteraners persondatapolitik samt direktiv til lokalforeninger for håndtering af personlige oplysninger på vores HJEMMESIDE.

Du kan læse om dine rettigheder i forhold til dine personlige oplysninger på www.datatilsynet.dk.

Vi er ikke fuldt færdige med implementeringen af disse tiltag, men vil blive det hen over sommeren og i løbet af efteråret.

HVAD HAR VI GJORT FOR AT FORBEDRE SIKKERHEDEN

Danmarks Veteraner har lavet nogle politikker, der internt anviser, hvem der må håndtere medlemmernes personoplysninger. Endvidere har vi opgraderet vores hjemmesider til at køre med den såkaldte SSL kryptering. At en hjemmeside er krypteret betyder, at den trafik der sker mellem dig som medlem og foreningens webhotel, foregår på en krypteret forbindelse, hvor ingen kan se, hvad der sendes. Ingen kan endvidere se, hvilke dele af hjemmesiden du er inde på.

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

Samtykke

For at kunne bruge dine persondata, så skal vi have indhentet dit samtykke. Det betyder, at hvis du var meldt ind i foreningen før 25. maj 2018, så skal du afgive dit samtykke til at vi må bruge dine persondata, som du har givet foreningen i fm. din indmeldelse. I princippet må vi ikke sende dig vores medlemsblad, da vi ikke må bruge dine persondata. Vi vil dog i en overgangsperiode fortsætte med at sende dig bladet. På et senere tidspunkt er vi dog nødt til at standse al korrespondance med medlemmer, der ikke har givet deres samtykke.

Du kan give dit samtykke til, at vi bruger de persondata du har givet os ved at udfylde formularen nederst på denne side. Hvis du ikke vil det, men i stedet udfylde formularen i hånden og ofre porto, så gå ind i vores medlemsblad, klip formularen ud, udfyld den og send den til:

Kartoteksfører Mads Tonsgaard
Faarupparken 1
7900 Nykøbing Mors

Foreningen betaler ikke portoen, så måske var det nemmere, billigere og mere sikkert, hvis disse medlemmer fik et familiemedlem, en anden veteran eller en god ven til at udfylde formularen på foreningens hjemmeside.

Veteraner der melder sig ind nu, afgiver i fm. indmeldelsen deres samtykke.

Oversigt over fx medaljetagere

Lister, hvorpå der fremgår navne på nulevende medlemmer, vil fremover blive lagt på lukkede sider på vores hjemmeside. Det betyder, at hvis du vil se disse lister, så skal du have et brugernavn, her bruger vi dit medlemsnummer og en adgangskode (password). Du får adgangskode ved at skrive til webmaster@danmarksveteraner.dk. Du skal ved henvendelse angive følgende:

  • Medlemsnummer
  • Fulde navn
  • Adresse
  • Email-adresse

Disse oplysninger er nødvendige for at kontrollere, om du er medlem, og dermed har ret til at se omtalte lister.

Tilmelding til aktiviteter

Danmarks Veteraner er nødt til at kunne bruge personlige oplysninger i fm. registrering af tilmeldinger til aktiviteter. Ved tilmelding til aktivitet vil du blive anmodet om samtykke til at bruge dine personlige oplysninger. Oplysninger vil blive slettet efter aktivitetens gennemførelse. Intet samtykke betyder at tilmelding ikke kan sendes.

AFSLUTNING

Vi er klar over at det ikke blive lettere at tilmelde sig aktiviteter mv., men vi er nødt til at følge de givne love, forordninger mv. Indførelsen af forordningen har helt sikkert sat en frivillig hovedbestyrelse på arbejde. Vi håber på jeres forståelse.

 GIV DIT SAMTYKKE

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...