Presseklip for Veteraner, uge 02/2018

Presseklip indsamlet i ugen 8. – 14. januar 2018


Psykologer til INTOPS i Veterancentret (Jobannonce)

Kilde: profiljob.dk, 8. januar 2018

Da vores gode kollegaer, efter 10 års tro tjeneste, har valgt at søge udfordringer tættere på hjemmet, søger vi to autoriserede psykologer til sektion for Internationale Operationer (INTOPS) til Antvorskov Kaserne ved Slagelse. Stillingerne er fuldtidsstillinger og er til besættelse fra den 1. april 2018.


Nye boliger: Krigsveteaner med ar på sjælen får bedre plads

Kilde: Vejle Amts Folkeblad, 9. januar 2018

Soldatermission i Fredericia udvider fire små aflastningsboliger. Får eget bad og toilet. Millionprojekt betales af fonde og gaver.
Fredericia: KFUMs Soldaterhjem i Fredericia bygger lige nu sine fire små lejligheder til skadede krigsveteraner fuldstændigt om.


Team Særlig indsats og Veteraner søger en ny kollega til ressourceforløbsenheden (Jobannonce)

Kilde: Jobindex, 10. januar 2017

Da en af vores dygtige kollegaer har valgt, at søge nye udfordringer, søger vi en ny kollega der har indsigt i beskæftigelsesområdet og de øvrige lovgivninger vi arbejder med samt de metoder, der tages i anvendelse i den arbejdsmarkedsrettede indsats.


Veteranstrategien implementeres: Thit er Randers Kommunes veterankoordinator

Kilde: Randers Kommune, 12. januar 2018

Thit Gaarskjær Jørgensen er selv veteran, og har i flere omgange været udsendt, blandt andet til Helmand-provinsen i Afghanistan.Som veterankoordinator bliver det nu hendes opgave at implementere Randers Kommunes veteranstrategi.  Det betyder blandt andet, at Thit skal sikre veteranderne større anerkendelse, og en oplevelse af større tilgængelighed og sammenhæng i kontakten med Randers Kommune.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til FN dag i Kastellet

Danmarks Veteraner og Veteranstøtten inviterer til markering af FN-dagen i Kastellet tirsdag den 24. oktober 2023 - en dag til ære for og anerkendelse af danske veteraner og deres pårørende. I år vil paraden særlig adressere hospitalsskibet M/S ”Jutlandias” hjemkomst...

På motorcykel til Sveriges østlige forpost

Nordic Veteran MC Tour 2023 var arrangeret af det svenske veteranforbund i september og gik til Gotland. Danmarks Veteraners MC Klub var med.  Gotland bærer på en fantastisk historisk arv, og på grund af krigen i Ukraine og spændingerne mellem NATO og Rusland, er øen...

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...