Presseklip for Veteraner, uge 02/2018

Presseklip indsamlet i ugen 8. – 14. januar 2018


Psykologer til INTOPS i Veterancentret (Jobannonce)

Kilde: profiljob.dk, 8. januar 2018

Da vores gode kollegaer, efter 10 års tro tjeneste, har valgt at søge udfordringer tættere på hjemmet, søger vi to autoriserede psykologer til sektion for Internationale Operationer (INTOPS) til Antvorskov Kaserne ved Slagelse. Stillingerne er fuldtidsstillinger og er til besættelse fra den 1. april 2018.


Nye boliger: Krigsveteaner med ar på sjælen får bedre plads

Kilde: Vejle Amts Folkeblad, 9. januar 2018

Soldatermission i Fredericia udvider fire små aflastningsboliger. Får eget bad og toilet. Millionprojekt betales af fonde og gaver.
Fredericia: KFUMs Soldaterhjem i Fredericia bygger lige nu sine fire små lejligheder til skadede krigsveteraner fuldstændigt om.


Team Særlig indsats og Veteraner søger en ny kollega til ressourceforløbsenheden (Jobannonce)

Kilde: Jobindex, 10. januar 2017

Da en af vores dygtige kollegaer har valgt, at søge nye udfordringer, søger vi en ny kollega der har indsigt i beskæftigelsesområdet og de øvrige lovgivninger vi arbejder med samt de metoder, der tages i anvendelse i den arbejdsmarkedsrettede indsats.


Veteranstrategien implementeres: Thit er Randers Kommunes veterankoordinator

Kilde: Randers Kommune, 12. januar 2018

Thit Gaarskjær Jørgensen er selv veteran, og har i flere omgange været udsendt, blandt andet til Helmand-provinsen i Afghanistan.Som veterankoordinator bliver det nu hendes opgave at implementere Randers Kommunes veteranstrategi.  Det betyder blandt andet, at Thit skal sikre veteranderne større anerkendelse, og en oplevelse af større tilgængelighed og sammenhæng i kontakten med Randers Kommune.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...

Store Legedag i Madsby Legepark i Fredericia

Danmarks Veteraner & Veteranstøtten og Familienetværket inviterer til oplevelse- og legedag i Madsby Legepark Fredericia                   Sted: Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia Tid: Lørdag den 20. april 2024 kl. 09.00 – 18.00 Veteraner/veteraner med ægtefælle,...