Presseklip for Veteraner uge 02/2017

I den forløbne uge har Danmarks Veteraner fundet nedenstående nyheder på internettet, som vi mener kan have interesse for veteraner. Du kan læse artiklerne, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på linket i nyhedens overskrift.

Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle nyheder og vi garanterer heller ikke for nyhedernes indhold.

Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde kan kræve abonnement på pågældende nyhedsmedie.


Veteraners selvmord: Forskere rejser tvivl om positiv rapport fra Forsvaret

Kilde: ugebrevet A4, 10. januar 2017

Forsvaret fortalte i en rapport, at veteraner ikke har forhøjet risiko for selvmord. Men designet af undersøgelsen er problematisk, mener forskere.


Efter kritik af rapport om soldaters selvmord: Bekymret DF’er frygter skjult problem

Kilde: avisen.dk, 10. januar 2017

Kan vi ikke stole på forskningen, kan vi ikke levere den rette indsats for de hjemvendte soldater, siger Dansk Folkepartis forsvarsordfører.


Veterancentret svarer på kritik af selvmordsrapport

Kilde: Forsvarets Veterancenter, 10. januar 2017

Veterancentrets selvmordsrapport bliver i dag kritiseret i en artikel i Ugebrevet A4, hvor Forsvaret beskyldes for at løbe fra sit ansvar. Det er en kritik, som chefen for Veterancentret, oberst Jette Albinus, ikke er enig i.


Koordinator for socialt udsatte og veteraner

Kilde: Ringsted Kommune, 10. januar 2017

Ringsted Byråd har besluttet, at Ringsted Kommune skal have en koordinator for socialt udsatte og veteraner, der skal hjælpe borgere med særligt behov for vejledning i forbindelse med deres kontakt med kommunen. Koordinatoren skal bidrage til at sikre, at alle borgere oplever, at der er én indgang til kommunen.


Nyt veteranhjem på Fyn

Kilde: Dagens Byggeri, 10. januar 2017

UGENS PROJEKT – Projektet omfatter opførelse af nyt veteranhjem med plads til seks-otte personer.

Veteranhjemmet skal ligge i en selvstændig bygning i tilknytning til det eksisterende hjem, der også skal renoveres.


Billund vil hjælpe veteranerne bedre

Kilde: JydskeVestkysten, 11. januar 2017

Nu går arbejdet med en veteranpolitik i Billund Kommune i gang, selv om kommunen har under ti veteraner, der har brug for kommunal hjælp.


Meny Rønne støtter veteraner med ølsalg

Kilde: Netavisen Bornholm.nu, 12. januar 2017

Meny Rønne har modtaget den første sending af Veteran Pilsner fra Gundestrup Mejeri og Bryghus og støtter dermed købmandens hjertesag. Købmand Susanne Wridt fortæller, at det er en øl, der bliver brygget med henblik på at støtte Danmarks Veteraner.


Gratis psykoterapi til veteraner

Kilde: www.carl-mar.dk, 12. januar 2016

Gratis krop og psykoterapi for Krigs veteraner hos Carl-Mar Møller.
Næste gang  Søndag den  22 januar kl 18 til fredag.
Der er plads til nye. Du kan nøjes med at komme en aften til middag eller deltage en eller flere dage, som du har lyst.


 

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...