Presseklip for Veteraner, uge 03/2021

Presseklip indsamlet i ugen 18. – 24. januar 2021


Veteranfaglig leder

Kilde: jobindex.dk, 15. januar 2021

Vil du være med til at styrke og videreudvikle veteranarbejdet i KFUM’s Soldatermission? Vil du have en central position i en spændende organisation, som dagligt gør en forskel for soldater med mén efter udsendelse? Vi ønsker at være blandt de primære aktører på veteranområdet og søger en dygtig veteranfaglig leder til at stå i spidsen for vores indsats.


Veteranerne skal have gratis adgang til byens museer

Kilde: Brønshøj-Husum Avis, 18. januar 2021

Vores by rummer adskillige spændende museer i mange genrer fra den danske modstandskamp på Frihedsmuseet til byens historie på Københavns Bymuseum og til Thorvaldsens værker på Thorvaldsens Museum. Vi ønsker, at veteranerne får gratis adgang til de mange gode oplevelser på byens museer.


Ny implementeringsplan skal styrke indsatsen for kvinder, fred og sikkerhed

Kilde: fmn.dk, 20. januar 2021

I dag udgiver Forsvarsministeriet en ny implementeringsplan for en række initiativer, som i 2021 skal styrke indsatsen inden for kvinder, fred og sikkerhed. Planen skal sikre, at kønsperspektivet bliver tænkt ind i Forsvarets opgaveløsning – fra rekruttering over kønskrænkende adfærd til arbejdet for kvinders rettigheder der, hvor Forsvaret er til stede ude i verden.

Der er ingen tvivl om, at mangfoldighed skaber et stærkere forsvar. Derfor er det er afgørende, at flere kvinder vil være en del af Forsvaret. Med planen hæver vi ambitionsniveauet. Både hjemme i Danmark og ude i verden,

siger forsvarsminister Trine Bramsen.


Veterankoordinator

Kilde: jobindex.dk, 21. januar 2021

Hvis du brænder for veteransagen og har lyst til at omsætte Glostrup Kommunes veteranpolitik til en fokuseret lokal indsats for kommunens veteraner, er du måske vores nye veterankoordinator. Stillingen er på 10 timer pr. uge og er tidsbegrænset frem til 31. december 2021.


DIF Soldaterprojekt kæmper videre for skadede veteraner

Kilde: ritzau,dk, 23. januar 2021

Det succesrige DIF Soldaterprojekt fortsætter med uformindsket styrke, efter Forsvarsministeriet har styrket samarbejdet med yderligere 11 millioner kroner.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Tildeling af Dannebrogsfane

Udgivet 20. januar 2021


”Viljen sidder i hjertet”

Udgivet 22. januar 2021


Støttebeløb fra Gardernes Nytårsløb til Danmarks Veteraner

Udgivet 23. januar 2021


Events for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet  24. januar 2021


Arrangement på Langelinie i anledning af 70-året for Jutlandia afsejling

Udgivet 24. januar 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...