Presseklip for Veteraner, uge 04/2020

Presseklip indsamlet i ugen 20. – 26. januar 2020


Plads til flere veteraner i idrætsprojekt

Kilde: dif pressemeddelelse, 20. januar 2020

Cykelklubben i Nørresundby ‘Cykelglæden’ tilbyder med stor succes træning for skadede krigsveteraner. Men der er plads til endnu flere nordjyske veteraner i det trygge træningstilbud. Mandag aften have cykelklubben besøg af to nordjyske folketingspolitikere.


‘Den døde soldat’ fortæller om tiden i Afghanistan

Kilde: sn.dk, 20. januar 2020

Jacob Panton har været udsendt i krigszoner utallige gange. Sidste gang var i Afghanistan i 2012, hvor han nær mistede livet under en aktion, hvor han nedlagde fjenden, men selv blev ramt af fire skud – og havde døden helt inde på livet.


Få bedre kommunikation i parforholdet

Kilde: Veterancenteret, 23. januar 2020

Veterancentret tilbyder soldater og veteraner praktiske kurser, der fokuserer på kommunikative redskaber til et bedre parforhold.
Mange ægteskaber og parforhold er fra tid til anden under et stort pres på grund af børn, økonomi og en stresset hverdag med fuldtidsjob, fritidsinteresser og meget andet. Særligt for mange ansatte og tidligere ansatte i Forsvaret er parforholdet udfordret, når den ene part udsendes til internationale missioner.


Kun DF stemte for partiets forslag om at ansætte veterankoordinator på fuld tid

Kilde: Vejle Amts Folkeblad, 23. januar 2020

Svend Erik Nielsen (DF) fik ikke resten af arbejdsmarkedsudvalget til at stemme for sit forslag. Hele byrådet skal stemme om forslaget ved efterårets budgetforhandlinger.


Tilbud til 500 veteraner: Nyt værested indviet

Kilde: TV Syd, 25. januar 2020

I dag blev et nyt værested for veteraner indviet i Horsens i grønne omgivelser.
– Det er virkelig et dejligt sted! Og det er et fredfyldt sted, hvor vi også har masser af muligheder udenoms. Så vi også har mulighed for at gå en tur, siger Viggo Brohus, der er næstformand for Horsens Veteran Café.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Briefing & kaffe i uge 9

Udgivet 22. januar 2020


Hærløbet 2020

Udgivet 25. januar 2020


Arrangementer for Veteraner i næste uge

Udgivet 26. januar 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...