Presseklip for Veteraner, uge 05/2019

Presseklip indsamlet i perioden 28. januar – 01. februar 2019
Presseklip for dagene 2. – 3. februar vil blive bragt i f.m. presseklip uge 06/2019


KFUMs Soldaterhjem i Aalborg søger en veteranmedarbejder (Jobannonce)

Kilde: www.kfums-soldatermission.dk, 28. januar 2019

Der er i disse år stort fokus på at støtte og hjælpe veteraner, og KFUMs Soldatermission har i gennem en årrække arbejdet med at udvikle forskellige tilbud for veteraner, herunder et midlertidig botilbud, SoldaterRekreation, et hjemligt bo-miljø, hvor veteraner ud over en bolig også tilbydes omsorg, nærvær og støtte til at reetablere sig både fysisk og psykisk. SoldaterRekreation findes 5 steder i DK og er beliggende i tilknytning til et soldaterhjem. I Aalborg vil den kommende veteranmedarbejder indgå i et team sammen med soldaterhjemslederen omkring det daglige arbejde i SoldaterRekreation.


500 veteraner i Frederikshavn

Kilde: Sæby Folkeblad, 28. januar 2019

Frederikshavn Kommunes borgmester har underskrevet en samarbejdsaftale med Forsvarets Veterancenter, der skal understøtte kommunens over 500 veteraner.


Pårørendecafé: PTSD v/veterankoordinator Mogens Østergaard & veteran Flemming J.R. Nielsen

Kilde: psykinfo.regionsyddanmark.dk, 28. januar 2019

Onsdag 20. februar 2019 afholdes foredrag. Ved at klikke på linket foroven, bliver du dirigeret over på plakat om arrangementet.


Ledige pladser til mindfulness

Kilde: Veterancenteret, 29. januar 2019

Danske veteraner har – uanset om der måtte være tale om diagnoser eller ej – igen mulighed for at deltage gratis i mindfulness-kurser. Kurserne bliver afholdt i København og Aarhus.


Nu bygges veteranstue til KFUMs Orlogshjem

Kilde: kanalfrederikshavn.dk, 29. januar 2019

Der er nu indsamlet 900.000 kroner til at etablere en veteranstue på KFUMs hjemlige rammer i Frederikshavn. En lokal indsamlingskomité – med borgmester Birgit S. Hansen i spidsen – har sammen med KFUMs Soldatermission fået flotte tilsagn, der nu sætter byggeriet i gang.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


20 % rabat på Crossfit Træning

Udgivet: 29. januar 2019


Gruppetur Danmark i Camp Frøslev

Udgivet: 29. januar 2019


Gruppetur til Norge

Udgivet: 30. januar 2019


Viden om Veteraner

Udgivet: 30. januar 2019


VETCAMP 2018

Udgivet: 1. februar 2019


Gruppegensynstur til Kosovo

Udgivet: 1. februar 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...

Store Legedag i Madsby Legepark i Fredericia

Danmarks Veteraner & Veteranstøtten og Familienetværket inviterer til oplevelse- og legedag i Madsby Legepark Fredericia                   Sted: Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia Tid: Lørdag den 20. april 2024 kl. 09.00 – 18.00 Veteraner/veteraner med ægtefælle,...