Presseklip for Veteraner, uge 05/2019

Presseklip indsamlet i perioden 28. januar – 01. februar 2019
Presseklip for dagene 2. – 3. februar vil blive bragt i f.m. presseklip uge 06/2019


KFUMs Soldaterhjem i Aalborg søger en veteranmedarbejder (Jobannonce)

Kilde: www.kfums-soldatermission.dk, 28. januar 2019

Der er i disse år stort fokus på at støtte og hjælpe veteraner, og KFUMs Soldatermission har i gennem en årrække arbejdet med at udvikle forskellige tilbud for veteraner, herunder et midlertidig botilbud, SoldaterRekreation, et hjemligt bo-miljø, hvor veteraner ud over en bolig også tilbydes omsorg, nærvær og støtte til at reetablere sig både fysisk og psykisk. SoldaterRekreation findes 5 steder i DK og er beliggende i tilknytning til et soldaterhjem. I Aalborg vil den kommende veteranmedarbejder indgå i et team sammen med soldaterhjemslederen omkring det daglige arbejde i SoldaterRekreation.


500 veteraner i Frederikshavn

Kilde: Sæby Folkeblad, 28. januar 2019

Frederikshavn Kommunes borgmester har underskrevet en samarbejdsaftale med Forsvarets Veterancenter, der skal understøtte kommunens over 500 veteraner.


Pårørendecafé: PTSD v/veterankoordinator Mogens Østergaard & veteran Flemming J.R. Nielsen

Kilde: psykinfo.regionsyddanmark.dk, 28. januar 2019

Onsdag 20. februar 2019 afholdes foredrag. Ved at klikke på linket foroven, bliver du dirigeret over på plakat om arrangementet.


Ledige pladser til mindfulness

Kilde: Veterancenteret, 29. januar 2019

Danske veteraner har – uanset om der måtte være tale om diagnoser eller ej – igen mulighed for at deltage gratis i mindfulness-kurser. Kurserne bliver afholdt i København og Aarhus.


Nu bygges veteranstue til KFUMs Orlogshjem

Kilde: kanalfrederikshavn.dk, 29. januar 2019

Der er nu indsamlet 900.000 kroner til at etablere en veteranstue på KFUMs hjemlige rammer i Frederikshavn. En lokal indsamlingskomité – med borgmester Birgit S. Hansen i spidsen – har sammen med KFUMs Soldatermission fået flotte tilsagn, der nu sætter byggeriet i gang.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


20 % rabat på Crossfit Træning

Udgivet: 29. januar 2019


Gruppetur Danmark i Camp Frøslev

Udgivet: 29. januar 2019


Gruppetur til Norge

Udgivet: 30. januar 2019


Viden om Veteraner

Udgivet: 30. januar 2019


VETCAMP 2018

Udgivet: 1. februar 2019


Gruppegensynstur til Kosovo

Udgivet: 1. februar 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...

Danmarks Veteraners medlemsmagasin er klar

I denne udgave af magasinet kan du læse om de mange flagdagsmarkeringer, der har været rundt om i landet, noget om at søvn, efterskoleelevernes march for Danmarks Veteraner og meget, meget mere. De af jer, der har bestilt magasin i fysisk form vil snarest muligt...

Bushcraft smedearbejde

Veteranstøttens friluftsudvalg inviteret på kursus i smedearbejde Bushcraft smedearbejde Har du lyst til at deltage på et smedekursus hvor du kan lave dit eget friluftsgrej m.m. er her et godt tilbud til dig. Indhold Skærende værktøj, vikingegrej, smykker af jern mm....