Presseklip for Veteraner uge 06/2018

Presseklip indsamlet i ugen 5. – 11. februar 2018


Det er altid et menneske, der sidder der

Kilde: JydskeVestkysten, 6. februar 2018

Allan Hansen er blevet ny veteranmedarbejder på KFUMs Soldaterhjem i Varde.
I 17 år har Allan Hansen arbejdet med socialt udsatte børn og unge på Grønland. Nu bor han i Grindsted med sin kone Margit og sine to adoptivbørn, og selvom han er uddannet automekaniker, er det mennesker, han brænder for.


Hærens Officersskole i unikt samarbejde med lokalt succesteater fra Lejre

Kilde: Solaris Teater, 7. februar 2018

I anledning af Hærens Officersskoles 150 års jubilæum og Danmarks Veteraners 50 års fødselsdag, åbner officersskolen helt ekstraordinært Frederiksberg slot for en teaterforestilling.


Gardehusarer gæster igen Næstved

Kilde: sn.dk, 8. februar 2018

Ingen er i tvivl når Gardehusarregimentets Veteran Panser- og Køretøjsforening (GHR VPK) triller gennem Næstved. Det kan høres alle vegne. Sådan vil det være fredag morgen, når GHR VPK sætter kursen mod Grønnegades Kaserne Kulturcenter.


Bueskydning for krigsveteraner

Kilde: JydskeVestkysten, 8. februar 2018

Varde Bueskyttelaug vil opstarte et særligt bueskydningsprojekt for krigsveteraner. Klubben har søgt Udvalget for Kultur og Fritid om et beløb på 29.610 kroner til indkøb af fem buesæt, og det beløb har de fået tildelt.


Orlogshjem vil udvide med veteranstue

Kilde: Nordjyske, 10. februar 2018

KFUMs Orlogshjem på Understedvej 1 i Frederikshavn har siden 2017 været det faste mødested for en gruppe af veteraner, der mødes til uformelle caféarrangementer.
Det er nu blevet så stor en succes, at der til tider er pladsmangel på orlogshjemmet, som ligger lige over for Søværnets Skole, center for Sergent- og Maritim Uddannelse (SMC), og derfor er en arbejdsgruppe nu i fuld gang med at samle midler til en tilbygning til orlogshjemmet, hvor veteranerne kan have deres egen veteranstue.


Styrket veteranindsats fortsætter som hidtil i Viborg

Kilde: Viborg.netavis.nu, 10. februar 2018

Viborg Kommune er med godt 1300 veteraner en af de kommuner i landet med flest veteraner og siden 2015 har Viborg Kommune haft et styrket fokus på at støtte kommunens veteraner og pårørende.
I 2015 blev det politisk besluttet at styrke kommunens indsats overfor veteraner og pårørende, og der blev afsat midler til området, således Viborg Kommunes veteranindsats i dag er en fast løbende indsats. Viborg Kommunes veteranindsats er organisatorisk forankret i arbejdsmarkedsområdet og siden maj 2015 har der permanent været tilknyttet en veterankoordinator.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...