Presseklip for Veteraner, uge 06/2019

Presseklip indsamlet i ugen 2. – 10. februar 2019


Mød forhenværende oberst Lars Møller

Kilde: Furesø Kommune, 5. februar 2019

Lars Møller, forhenværende oberst i hæren, holder foredrag med udgangspunkt i sin bog ”Veteraner – En kamp i civil”. Arrangementet er gratis og alle med interesse for emnet er velkomne.


Tal for veteraner og udsendelser fordelt på missioner

Kilde: Forsvarsministeriets Personalestyrelse, 5. februar 2019

Se oversigt over udsendte til missioner siden 1991.


Tilskud til ferielejre er på vej

Kilde: Veterancenteret, 6. februar 2019

Veterancentret har sendt svar til ansøgerne om tilskud fra Ferielejr-puljen.


Netværkscafé for pårørende

Kilde: Veteranindsats Fyn, 8. februar 2019

Søndag den 3. februar 2019 afholdte Veteranindsatsen i samarbejde med kone/kæreste-netværket (Faktor 8) netværkscafé for pårørende til veteraner. Formålet med netværkscafeerne er at skabe et frirum for de pårørende og personenerne omkring dem.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Bowling 2019

Udgivet 5. februar 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.