Presseklip for Veteraner, uge 06/2019

Presseklip indsamlet i ugen 2. – 10. februar 2019


Mød forhenværende oberst Lars Møller

Kilde: Furesø Kommune, 5. februar 2019

Lars Møller, forhenværende oberst i hæren, holder foredrag med udgangspunkt i sin bog ”Veteraner – En kamp i civil”. Arrangementet er gratis og alle med interesse for emnet er velkomne.


Tal for veteraner og udsendelser fordelt på missioner

Kilde: Forsvarsministeriets Personalestyrelse, 5. februar 2019

Se oversigt over udsendte til missioner siden 1991.


Tilskud til ferielejre er på vej

Kilde: Veterancenteret, 6. februar 2019

Veterancentret har sendt svar til ansøgerne om tilskud fra Ferielejr-puljen.


Netværkscafé for pårørende

Kilde: Veteranindsats Fyn, 8. februar 2019

Søndag den 3. februar 2019 afholdte Veteranindsatsen i samarbejde med kone/kæreste-netværket (Faktor 8) netværkscafé for pårørende til veteraner. Formålet med netværkscafeerne er at skabe et frirum for de pårørende og personenerne omkring dem.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Bowling 2019

Udgivet 5. februar 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...