Presseklip for Veteraner, uge 06/2021

Presseklip indsamlet i ugen 8. – 14. februar 2021

Veterankoordinator i Tårnby Kommune (Uddrag af borgmesterens nyhedsbrev)

Kilde: taarnby.dk, 12. februar 2021

Fra den 1. marts vil vi i Tårnby have en veterankoordinator. Dermed får både veteraner og pårørende mulighed for at etablere samarbejde med koordinatoren, som også får til opgave at være bindeled i forhold til samarbejdet med Veterancentrets støtte- og behandlingstilbud.
Koordinatoren skal også sikre formidling af de mange supplerende tilbud fra frivillige og private aktører på veteranområdet.
Medarbejderen vil derudover være opsøgende i forhold til de mest udsatte veteraner.
Der vil også være mulighed for ekstra hjælp til veteraner, som fx har brug for en bisidderfunktion i forhold til møder med det offentlige.
Det bliver også en væsentlig opgave for medarbejderen at være ansvarlig for at sikre Tårnby Kommunes afholdelse af flagdagen for Danmarks udsendte den 5. september hvert år.


Jobannoncer hvor der søges efter veteraner, personer der ønsker at arbejde med eller for veteraner

Specialiseret børnerådgiver til familieenheden i Veterancentret i Slagelse

Kilde: forsvaret.dk, 9. februar 2021


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Veteraner søges til Masterafhandling

Udgivet 8. februar 2021 


SSOPs sommercamp 2021 for børn og unge fra veteranfamilier

Udgivet 9. februar 2021


Events for veteraner og pårørende

Udgivet 14. februar 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.