Presseklip for Veteraner, uge 06/2017

Informationer, nyheder m.v., der blev fundet på internettet og som omhandler veteraner, kan læses herunder. Du kan læse artiklerne, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på linket i nyhedens overskrift.

Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle nyheder og vi garanterer heller ikke for nyhedernes indhold.

Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde kan kræve abonnement på pågældende nyhedsmedie.


Erfarne brobyggere til beredskabet i Forsvarets Veterancenter (Jobannonce)

Kilde: jobbank.dk, 7. februar 2017

Forsvarets Veterancenter søger tre socialrådgivere, der skal fremme en hurtig og sikker forbindelse mellem veterancentrets beredskab og en efterfølgende sammenhængende tværfaglig og tværsektoriel indsats med inddragelse af familie og netværk af veteraner og frivillige ofte i samarbejde med det offentlige system. Samtidig skal socialrådgiverne være med til at videregive metoder til at iværksætte løsninger i netværket og facilitere disse løsninger på tværs i hele Veterancentret til sine kolleger.


 Jurist med interesse for arbejdsskader, erstatninger og processer (Jobannonce)

Kilde: jobbank.dk, 7. februar 2017 

Er du jurist med interesse for erstatningsret, har du talent og interesse for digital udvikling af komplekse processer, og vil du have indflydelse på udviklingen af en afdeling med kunden i fokus?

Så kan det være, at du er vores nye kollega i Forsvarsministeriets Arbejdsskade- og Erstatningskontor, hvor vi søger en fuldmægtig til ansættelse hurtigst muligt.


Veterancafé Slagelse: Uformelt mødested for Vestsjællands veteraner

kilde: vdonline, 7. februar 2017

Et frit og uformelt mødested for de mange veteraner fra hele Vestsjælland, Veterancafé Slagelse, er på vej i Ungehuset på Handelsskolen i Slagelse. Bag initiativet står en bestyrelse bestående af frivillige, både veteraner og pårørende. Der er officiel indvielse onsdag d. 22. februar kl. 19.00


Knap to års sagsbehandling er for længe

Kilde: CS-bladet, gå til side 7, februar 2017

Veteraner med en psykisk arbejdsskade må vente op til to år på at få afgjort deres sag. Ventetiden er en enorm belastning for den enkelte veteran, fortæller CS’ jurist, der behandler sager for CS medlemmer.


Holdet til Invictus Games i Toronto skal sættes 

Kilde: forsvaret.dk, 7. februar 2017

En bruttotrup på omkring 60 veteraner skal skæres ned til et hold på 30, der skal repræsentere Danmark ved det tredje Invictus Games. For veteranerne er en plads på holdet en gulerod, men også bare et af flere mål i deres rehabilitering.


Veteraner i Kronjylland søger yngre veteraner

Kilde: Randers Netavis, 9. februar 2017

Veteranforeningen De Blå Baretter – Kronjylland i Randers søger nye veteraner til foreningen. Det fremgik af formandens beretning, da der blev afholdt generalforsamling.


VFF giver veteraner en hjælpende hånd 

Kilde: Viborg Stifts Folkeblad, 9. februar 2017

Fodboldklubben Viborg FF har inviteret kommunens veteraner til spisning og fodbold. Veterankoordinator Michael P. Vester ser det som en god anerkendelse og en hjælpende hånd.


 

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...