Presseklip for Veteraner, uge 06/2017

Informationer, nyheder m.v., der blev fundet på internettet og som omhandler veteraner, kan læses herunder. Du kan læse artiklerne, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på linket i nyhedens overskrift.

Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle nyheder og vi garanterer heller ikke for nyhedernes indhold.

Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde kan kræve abonnement på pågældende nyhedsmedie.


Erfarne brobyggere til beredskabet i Forsvarets Veterancenter (Jobannonce)

Kilde: jobbank.dk, 7. februar 2017

Forsvarets Veterancenter søger tre socialrådgivere, der skal fremme en hurtig og sikker forbindelse mellem veterancentrets beredskab og en efterfølgende sammenhængende tværfaglig og tværsektoriel indsats med inddragelse af familie og netværk af veteraner og frivillige ofte i samarbejde med det offentlige system. Samtidig skal socialrådgiverne være med til at videregive metoder til at iværksætte løsninger i netværket og facilitere disse løsninger på tværs i hele Veterancentret til sine kolleger.


 Jurist med interesse for arbejdsskader, erstatninger og processer (Jobannonce)

Kilde: jobbank.dk, 7. februar 2017 

Er du jurist med interesse for erstatningsret, har du talent og interesse for digital udvikling af komplekse processer, og vil du have indflydelse på udviklingen af en afdeling med kunden i fokus?

Så kan det være, at du er vores nye kollega i Forsvarsministeriets Arbejdsskade- og Erstatningskontor, hvor vi søger en fuldmægtig til ansættelse hurtigst muligt.


Veterancafé Slagelse: Uformelt mødested for Vestsjællands veteraner

kilde: vdonline, 7. februar 2017

Et frit og uformelt mødested for de mange veteraner fra hele Vestsjælland, Veterancafé Slagelse, er på vej i Ungehuset på Handelsskolen i Slagelse. Bag initiativet står en bestyrelse bestående af frivillige, både veteraner og pårørende. Der er officiel indvielse onsdag d. 22. februar kl. 19.00


Knap to års sagsbehandling er for længe

Kilde: CS-bladet, gå til side 7, februar 2017

Veteraner med en psykisk arbejdsskade må vente op til to år på at få afgjort deres sag. Ventetiden er en enorm belastning for den enkelte veteran, fortæller CS’ jurist, der behandler sager for CS medlemmer.


Holdet til Invictus Games i Toronto skal sættes 

Kilde: forsvaret.dk, 7. februar 2017

En bruttotrup på omkring 60 veteraner skal skæres ned til et hold på 30, der skal repræsentere Danmark ved det tredje Invictus Games. For veteranerne er en plads på holdet en gulerod, men også bare et af flere mål i deres rehabilitering.


Veteraner i Kronjylland søger yngre veteraner

Kilde: Randers Netavis, 9. februar 2017

Veteranforeningen De Blå Baretter – Kronjylland i Randers søger nye veteraner til foreningen. Det fremgik af formandens beretning, da der blev afholdt generalforsamling.


VFF giver veteraner en hjælpende hånd 

Kilde: Viborg Stifts Folkeblad, 9. februar 2017

Fodboldklubben Viborg FF har inviteret kommunens veteraner til spisning og fodbold. Veterankoordinator Michael P. Vester ser det som en god anerkendelse og en hjælpende hånd.


 

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...