Presseklip for Veteraner, uge 06/2017

Informationer, nyheder m.v., der blev fundet på internettet og som omhandler veteraner, kan læses herunder. Du kan læse artiklerne, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på linket i nyhedens overskrift.

Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle nyheder og vi garanterer heller ikke for nyhedernes indhold.

Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde kan kræve abonnement på pågældende nyhedsmedie.


Erfarne brobyggere til beredskabet i Forsvarets Veterancenter (Jobannonce)

Kilde: jobbank.dk, 7. februar 2017

Forsvarets Veterancenter søger tre socialrådgivere, der skal fremme en hurtig og sikker forbindelse mellem veterancentrets beredskab og en efterfølgende sammenhængende tværfaglig og tværsektoriel indsats med inddragelse af familie og netværk af veteraner og frivillige ofte i samarbejde med det offentlige system. Samtidig skal socialrådgiverne være med til at videregive metoder til at iværksætte løsninger i netværket og facilitere disse løsninger på tværs i hele Veterancentret til sine kolleger.


 Jurist med interesse for arbejdsskader, erstatninger og processer (Jobannonce)

Kilde: jobbank.dk, 7. februar 2017 

Er du jurist med interesse for erstatningsret, har du talent og interesse for digital udvikling af komplekse processer, og vil du have indflydelse på udviklingen af en afdeling med kunden i fokus?

Så kan det være, at du er vores nye kollega i Forsvarsministeriets Arbejdsskade- og Erstatningskontor, hvor vi søger en fuldmægtig til ansættelse hurtigst muligt.


Veterancafé Slagelse: Uformelt mødested for Vestsjællands veteraner

kilde: vdonline, 7. februar 2017

Et frit og uformelt mødested for de mange veteraner fra hele Vestsjælland, Veterancafé Slagelse, er på vej i Ungehuset på Handelsskolen i Slagelse. Bag initiativet står en bestyrelse bestående af frivillige, både veteraner og pårørende. Der er officiel indvielse onsdag d. 22. februar kl. 19.00


Knap to års sagsbehandling er for længe

Kilde: CS-bladet, gå til side 7, februar 2017

Veteraner med en psykisk arbejdsskade må vente op til to år på at få afgjort deres sag. Ventetiden er en enorm belastning for den enkelte veteran, fortæller CS’ jurist, der behandler sager for CS medlemmer.


Holdet til Invictus Games i Toronto skal sættes 

Kilde: forsvaret.dk, 7. februar 2017

En bruttotrup på omkring 60 veteraner skal skæres ned til et hold på 30, der skal repræsentere Danmark ved det tredje Invictus Games. For veteranerne er en plads på holdet en gulerod, men også bare et af flere mål i deres rehabilitering.


Veteraner i Kronjylland søger yngre veteraner

Kilde: Randers Netavis, 9. februar 2017

Veteranforeningen De Blå Baretter – Kronjylland i Randers søger nye veteraner til foreningen. Det fremgik af formandens beretning, da der blev afholdt generalforsamling.


VFF giver veteraner en hjælpende hånd 

Kilde: Viborg Stifts Folkeblad, 9. februar 2017

Fodboldklubben Viborg FF har inviteret kommunens veteraner til spisning og fodbold. Veterankoordinator Michael P. Vester ser det som en god anerkendelse og en hjælpende hånd.


 

Aktuelt

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...

Nijmegenmarch 2024 – Skal du med?

Kære Veteran Her er et tilbud, du simpelt hen ikke kan sige nej til. Veteranstøtten deltager i 2024 med hold til Nijmegenmarchen Igen i 2024 får du chancen for at udfordre dig selv, få oplevelser for livet, møde andre veteraner, så hvis du vil deltage på...