Presseklip for Veteraner, uge 07/2018

Presseklip indsamlet i ugen 12. – 18. februar 2018


Veteraner kan se frem til erstatning: – Har givet ar på sjælden

Kilde: tvmv. 14. februar 2018

Der er godt nyt til omkring 200 krigsveteraner, som har været udsendte soldater for Danmark for mere end tyve år siden.
For de kan nu langt om længe se frem til at kunne modtage krigsskadeserstatning, som kompensation for de rædsler, der for altid vil være en fastprintet del af deres nethinder.
Det kommer blandt andre den 76-årige Balkan-veteranen Carl Åkerlund fra Holstebro til gode. Men minderne fra slagmarken i Kroatien i 1995 vil for altid sidde i ham.


Krigsveteran med diagnose: Jeg føler mig smidt ud som gammelt affald

Kilde: dr.dk, 18. februar 2018

Nicolai Stokholm Sondrup-Ottsen står på en observationspost og spejder ud. Han er soldat og udsendt på mission til Kroatien i 1993.
Han får øje på en mand langt væk, der er fanget i et hul, han ikke kan komme op af. Nicolai kan se, at manden er gået i panik. Pludselig kommer to andre ham til hjælp. De hiver ham op af hullet, og Nicolai ånder lettet op.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...