Presseklip for Veteraner, uge 07/2021

Presseklip indsamlet i ugen 15. – 21. februar 2021

Ny leder i KFUM’s Soldatermission har veteran-erfaring fra sit eget liv

Kilde: Vejle Amts Folkeblad, 16. februar 2021

Pia Hall glæder sig til at komme i gang med sit nye job som leder i KFUM’s Soldatermission, hvor hun skal udvikle og strømline indsatsen for veteraner.


Ledige veteraner med psykiske efterreaktioner får job igen

Kilde: Veterancentret, 17. februar 2021

Ny forskning tyder på, at veteraner, der screener højt på psykiske efterreaktioner seks måneder efter deres første udsendelse, ikke er stillet dårligere end andre udsendte i forhold til at få et nyt job, hvis de bliver ledige.


Faxe Kommunes Veterankoordinator og samarbejde med Veterancentret

Kilde: faxekommune.dk, 19. februar 2021

Styrket indsats for veteraner og deres familier
Faxe Kommunes Veteranpolitik blev vedtaget i Byrådet d. 10. september 2020. Veteranpolitikken angiver de generelle principper og de overordnede målsætninger for anerkendelse og støtte til veteraner og deres pårørende i Faxe Kommune.


Jettes café blev udsat for groft hærværk – nu mærker hun støtten fra de lokale

Kilde: TV2/Lorry, 20. februar 2021

Hendes søn har været udsendt som dansk soldat i Afghanistan, og hun støtter med en del af overskuddet fra sit kagesalg Dansk Veteran Support, der hjælper de danske soldater, når de har været udsendt.


Jobannoncer hvor der søges efter veteraner, personer der ønsker at arbejde med eller for veteraner

Psykolog til Veterancentret i Midtjylland

Kilde: forsvaret.dk, 18. februar 2021

Vil du være en del af et engageret hold af psykologer, der brænder for at støtte soldater og deres pårørende før, under og efter udsendelse? Så er her muligheden for et spæn-dende job med en alsidig og udfordrende hverdag.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Undersøgelse af veteraner, pårørende og frivilliges tilfredshed med veteranhjemmene

Udgivet 18. februar 2021


Indbydelse til at deltage i Veteranstøttens rekreationsophold

Udgivet 19. februar 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 21. februar 2021


 

Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...