Presseklip for Veteraner, uge 07/2021

Presseklip indsamlet i ugen 15. – 21. februar 2021

Ny leder i KFUM’s Soldatermission har veteran-erfaring fra sit eget liv

Kilde: Vejle Amts Folkeblad, 16. februar 2021

Pia Hall glæder sig til at komme i gang med sit nye job som leder i KFUM’s Soldatermission, hvor hun skal udvikle og strømline indsatsen for veteraner.


Ledige veteraner med psykiske efterreaktioner får job igen

Kilde: Veterancentret, 17. februar 2021

Ny forskning tyder på, at veteraner, der screener højt på psykiske efterreaktioner seks måneder efter deres første udsendelse, ikke er stillet dårligere end andre udsendte i forhold til at få et nyt job, hvis de bliver ledige.


Faxe Kommunes Veterankoordinator og samarbejde med Veterancentret

Kilde: faxekommune.dk, 19. februar 2021

Styrket indsats for veteraner og deres familier
Faxe Kommunes Veteranpolitik blev vedtaget i Byrådet d. 10. september 2020. Veteranpolitikken angiver de generelle principper og de overordnede målsætninger for anerkendelse og støtte til veteraner og deres pårørende i Faxe Kommune.


Jettes café blev udsat for groft hærværk – nu mærker hun støtten fra de lokale

Kilde: TV2/Lorry, 20. februar 2021

Hendes søn har været udsendt som dansk soldat i Afghanistan, og hun støtter med en del af overskuddet fra sit kagesalg Dansk Veteran Support, der hjælper de danske soldater, når de har været udsendt.


Jobannoncer hvor der søges efter veteraner, personer der ønsker at arbejde med eller for veteraner

Psykolog til Veterancentret i Midtjylland

Kilde: forsvaret.dk, 18. februar 2021

Vil du være en del af et engageret hold af psykologer, der brænder for at støtte soldater og deres pårørende før, under og efter udsendelse? Så er her muligheden for et spæn-dende job med en alsidig og udfordrende hverdag.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Undersøgelse af veteraner, pårørende og frivilliges tilfredshed med veteranhjemmene

Udgivet 18. februar 2021


Indbydelse til at deltage i Veteranstøttens rekreationsophold

Udgivet 19. februar 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 21. februar 2021


 

Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...