Presseklip for Veteraner, uge 08/2017

Presseklip samlet i ugen 19. – 25. februar 2018


Datamanager til Veterancentrets Videncenter (Jobannonce)

Kilde: Jobindex.dk, 19. februar 2018

En 2-årig fuldtidsstilling som datamanager ved Videncentret i Veterancentret ønskes besat i Ringsted snarest muligt.


Prinsens blomster skal ære dræbte soldater

Kilde: Krigeren.dk, 20. februar 2018

Siden prins Henriks død blev meldt ud, har pladserne foran de kongelige slotte været oversvømmet med blomster fra befolkningen, der har ønsket at vise sin støtte til kongefamilien.
Tirsdag bisættes prinsen, og de mange blomster vil herefter blive flyttet til mindesmærker for faldne soldater, oplyser hoffet.


Socialrådgiver til Veterancentret i Slagelse (tidsbegrænset) (Jobannonce)

Kilde: Jobindex.dk, 21. februar 2018

Forsvarets Veterancenter har brug for dine stærke rådgiverkompetencer indenfor bl.a. arbejdsskader, sygedagpenge samt børne- og familiearbejde i indsatsen for vores veteraner og deres pårørende i Region Sjælland. Du vil have tæt faglig sparring med dine to socialrådgiverkollegaer og fem andre fagpersoner.


Mogens Østergaard er ny veterankoordinator i Haderslev Kommune

Kilde: JydskeVestkysten, 23. februar 2018

Mogens Østergaard er ny veterankoordinator i Haderslev Kommune. Han kommer fra et job som virksomhedskonsulent hos en privat aktør og har desuden selv været udsendt som konstabel til Kosovo. Han tiltræder 1. marts.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.