Presseklip for Veteraner, uge 08/2020

Presseklip indsamlet i ugen 17. – 23. februar 2020


Bulldogs samlede penge ind til veteraner (Video)

Kilde: TV2 Fyn, 17. februar 2020


Veteraner i job – fra brændpunkt til beskæftigelse

Kilde. rudersdal.dk, 17. februar 2020

Kom til Briefing & Kaffe i uge 9. Virksomheder i hele landet åbner dørene for tidligere udsendte for Forsvaret og Politiet, der er nysgerrige på arbejdsmarkedet.


Forsvarsministeren støtter ferielejr for veteraner med børn

Kilde: TV2 Nord, 19. februar 2020

KFUMs Soldaterhjem Aalborg, Veteranstøtten, Veteranoasen, Pårørende støtten, Fonden for danske veteranhjem samt Operators har fået 150.000 kr. fra Forsvarsministeriet til en sommerlejr i det nordjyske for landets veteraner og deres familier.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Danmarks Veteraner inviterer alle Veteraner og pårørende til Veterantræf den 11. – 12. september samt den 18. – 19. september 2020

Udgivet 17. februar 2020


Gruppetur Danmark og gruppetur Norge 

Udgivet 17. februar 2020


Mission Update uge 8 – 2020

Udgivet 19.  februar 2020


Mindfulness for veteraner i Ringsted

Udgivet 20. februar 2020


Vil du ha’ en kop kaffe og sondere terrænet for et job?

Udgivet 22. februar 2020


Københavns Kommunes Veterankampagne uge 9, 2020

Udgivet 22. februar 2020


Post Traumatisk Sarajevo Disorder – …dagbog fra Sarajevo

Udgivet 23. februar 2020


Arrangement for Veteraner i næste uge

Udgivet 23. februar 2020


Veteran – familie – hygge – badedag

Udgivet 23. februar 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...