Presseklip for Veteraner, uge 08/2021

Presseklip indsamlet i ugen 22. – 28. februar 2021

Veteraner i job – God arbejdskraft til din virksomhed (Webinar)

Kilde: cabiweb.dk, 22. februar 2021

Veteraner har masser af ressourcer, men nogle vender hjem med skader på krop og sjæl, som betyder, at de kan have behov for særlige hensyn for at komme godt i gang på det civile arbejdsmarked.
Forsvarsminister Trine Bramsen åbner webinaret. Og direktør Dorte Kronborg fra Huset Venture Nordjylland fortæller om deres erfaringer med at have veteraner ansat.


Veteraner læser sammen med biblioteket

Kilde. Randers Bibliotek, 22. februar 2021

Guidet fælleslæsning for veteraner er en stor succes. Når corona-restriktionerne igen slipper sit tag vil veteraner og bibliotekarerne igen mødes for at læse sammen
I løbet af efteråret har veteraner hver anden mandag hørt noveller læst op på Randers Bibliotek. Teksterne har sat gang i samtaler mellem tidligere udsendte og bibliotekarerne.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge


Ventede 30 år på anerkendelse

Udgivet 24. februar 2021 


Hærvejsmarchen 2021

Udgivet 26. februar 2021


Danmarks Veteraner medlemsblad er udkommet elektronisk

Udgivet 26. februar 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 28. februar 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...