Presseklip for Veteraner, uge 08/2021

Presseklip indsamlet i ugen 22. – 28. februar 2021

Veteraner i job – God arbejdskraft til din virksomhed (Webinar)

Kilde: cabiweb.dk, 22. februar 2021

Veteraner har masser af ressourcer, men nogle vender hjem med skader på krop og sjæl, som betyder, at de kan have behov for særlige hensyn for at komme godt i gang på det civile arbejdsmarked.
Forsvarsminister Trine Bramsen åbner webinaret. Og direktør Dorte Kronborg fra Huset Venture Nordjylland fortæller om deres erfaringer med at have veteraner ansat.


Veteraner læser sammen med biblioteket

Kilde. Randers Bibliotek, 22. februar 2021

Guidet fælleslæsning for veteraner er en stor succes. Når corona-restriktionerne igen slipper sit tag vil veteraner og bibliotekarerne igen mødes for at læse sammen
I løbet af efteråret har veteraner hver anden mandag hørt noveller læst op på Randers Bibliotek. Teksterne har sat gang i samtaler mellem tidligere udsendte og bibliotekarerne.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge


Ventede 30 år på anerkendelse

Udgivet 24. februar 2021 


Hærvejsmarchen 2021

Udgivet 26. februar 2021


Danmarks Veteraner medlemsblad er udkommet elektronisk

Udgivet 26. februar 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 28. februar 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...