Presseklip for Veteraner, uge 09/2019

Presseklip indsamlet i ugen 25. februar – 3. marts 2019


Krigsveteran men ny i job: Thorsten måtte slippe militær-jargon efter Irak

Kilde: dr.dk, 27. februar 2019

Der er ikke umiddelbart mange jobs, der ligner det, som soldater i Forsvaret har stået over for i konfliktzoner som Irak, Afghanistan og Kosovo.
I nogle tilfælde er disciplinen og de mentale udfordringer i militærets tjeneste endda så belastende, at de kan være svære at slippe, når man er hjemme igen.


Leder søges til KFUMS Soldaterhjem i Skive

Kilde: kfums-soldatermission.dk, 27. februar 2019

Vi søger en udviklingsorienteret og dynamisk leder, som sammen med fire øvrige ansatte kan skabe et kristent hjem for soldater. Som leder skal du brænde igennem overfor unge mennesker. KFUMs Soldaterhjem i Skive står overfor et spændende projekt i de kommende år med ombygning og videreudvikling af vores koncept.


Esbjerg Kommune har fået et nyt tilbud til veteraner og deres pårørende

Kilde: rykindribe.dk, 3. marts 2019

I akutte situationer kan de nu ringe til en hotline. Døgnet rundt besvares opkaldene, og her vil tidligere udsendte og deres familier kunne få hjælp. Hjælpen kunne fx være kontakt til relevante myndigheder eller henvisning til lokale tilbud. Hjælpen vil være meget individuel med udgangspunkt i telefonsamtalen.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Invitation til arrangement hos Semler Gruppen

Udgivet: 28. februar 2019


Er du Veteran og søger du job!

Udgivet: 29. februar 2019


Er du erhvervsdrivende og søger en ny forsikring

Udgivet: 2. marts 2019


Nyhedsbrev fra Folk & Sikkerhed

Udgivet: 3. marts 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...