Presseklip for Veteraner, uge 09/2021

Presseklip indsamlet i ugen 1. – 7. marts 2021

Fredericia Kommune tager hånd om veteranfamilier

Kilde: fredericiaavisen.dk, 3. marts 2021

Fredericia er en garnisonsby med en lang og stolt militærhistorie bag sig. Mange af byens borgere har en eller anden form for relation til militæret – enten som veteran eller pårørende. Pårørende dækker over veteranernes forældre og søskende samt den nære familie: ægtefæller, kærester, samlevere og ikke mindst veteranernes børn.


Ny veteranfaglig leder i KFUM’s Soldatermission

Kilde: KFUM’s Soldatermission, 3. marts 2021

Pia Hall fra Aalborg tiltræder 1. marts den nye stilling som veteranfaglig leder i KFUM’s Soldatermission. Hun beskriver sig selv som praksisorienteret, og kommer med en bred erhvervs- og uddannelsesmæssig erfaring.


Randers skal være vært for veteranmesse

Kilde: dinavis.dk, 5. marts 2021

Randers skal efter planen senere på året være vært for en veteranmesse.
Det er tanken at messen skal foregå over fire dage i Thor Loungen på stadion, og holdes i 3. eller 4. kvartal ud fra en forventning om, at der ikke vil være væsentlige begrænsninger som følge af Covid-19 på det tidspunkt.


Jobannoncer hvor der søges efter veteraner, personer der ønsker at arbejde med eller for veteraner

Veteranmedarbejder til KFUM’s Soldaterhjem Aalborg søges

Udgivet: 3. marts 2021

KFUM’s Soldaterhjem Aalborg søger en medarbejder, der kan være med til at skabe aktiviteter, stabilitet og gode dage for sårbare veteraner. Vi tager afsæt i vores kristne menneskesyn, stor rummelighed og diakonifaglighed i vores arbejde, der i den kommende tid står for en spændende videreudvikling.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

50 år med værnspræster

Udgivet 1. marts 2021


World Veterans Federation nyhedsbrev for februar 2021

Udgivet 5. marts 2021


Events for veteraner og pårørende

Udgivet 7. marts 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...