Presseklip for Veteraner, uge 09/2021

Presseklip indsamlet i ugen 1. – 7. marts 2021

Fredericia Kommune tager hånd om veteranfamilier

Kilde: fredericiaavisen.dk, 3. marts 2021

Fredericia er en garnisonsby med en lang og stolt militærhistorie bag sig. Mange af byens borgere har en eller anden form for relation til militæret – enten som veteran eller pårørende. Pårørende dækker over veteranernes forældre og søskende samt den nære familie: ægtefæller, kærester, samlevere og ikke mindst veteranernes børn.


Ny veteranfaglig leder i KFUM’s Soldatermission

Kilde: KFUM’s Soldatermission, 3. marts 2021

Pia Hall fra Aalborg tiltræder 1. marts den nye stilling som veteranfaglig leder i KFUM’s Soldatermission. Hun beskriver sig selv som praksisorienteret, og kommer med en bred erhvervs- og uddannelsesmæssig erfaring.


Randers skal være vært for veteranmesse

Kilde: dinavis.dk, 5. marts 2021

Randers skal efter planen senere på året være vært for en veteranmesse.
Det er tanken at messen skal foregå over fire dage i Thor Loungen på stadion, og holdes i 3. eller 4. kvartal ud fra en forventning om, at der ikke vil være væsentlige begrænsninger som følge af Covid-19 på det tidspunkt.


Jobannoncer hvor der søges efter veteraner, personer der ønsker at arbejde med eller for veteraner

Veteranmedarbejder til KFUM’s Soldaterhjem Aalborg søges

Udgivet: 3. marts 2021

KFUM’s Soldaterhjem Aalborg søger en medarbejder, der kan være med til at skabe aktiviteter, stabilitet og gode dage for sårbare veteraner. Vi tager afsæt i vores kristne menneskesyn, stor rummelighed og diakonifaglighed i vores arbejde, der i den kommende tid står for en spændende videreudvikling.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

50 år med værnspræster

Udgivet 1. marts 2021


World Veterans Federation nyhedsbrev for februar 2021

Udgivet 5. marts 2021


Events for veteraner og pårørende

Udgivet 7. marts 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...