Presseklip for Veteraner, uge 10/2019

Presseklip indsamlet i ugen 4. – 10. marts 2019


SOLDATERNES FAGFORENING: Et rådgivningscenter for PTSD-ramte har effekt, men kulturændring er også nødvendig

Kilde: newsbreak.dk, 4. marts 2019

“Det rykker i høj grad at have etableret et center, hvor der er ansat eksperter i netop PTSD. Der er både behandling, rådgivning og socialrådgiverbistand – alle tre vigtige elementer i hjælpen til en PTSD-ramt”, siger Flemming Vinther, der er formand for Hærens Konstabel- og Korporalforening.


Egon Bak med blå baret i krig og kærlighed

Kilde: Ugeavisen-soenderborg.dk, 4. marts 2019

79-årige Egon Bak i Havnbjerg har tre gange været udsendt til Gazaområdet i FN-regi. Det kom til at præge hans liv med både konen Annisa fra Egypten og som initiativtager til den lokale veteranforening De Blå Baretter Sønderjylland, der nu kan fejre 50 års jubilæum.


Fornem gæst indvier spritnyt veteranhjem: ‘Han ved som soldat, hvad fællesskab betyder’

Kilde: dr.dk, 7. marts 2019

Om du – som veteran – er til en god film, en tur i løbeklub eller en stille kop kaffe, så er der mulighed for det i veteranhjemmet, der torsdag er blevet indviet i Odense.
Veteranhjemmet ligger ved Soldaterhjemmet Dannevirke, og det skal fungere som et fristed for de danske veteraner på Fyn.


Hjælpen til veteraner kan strikkes bedre sammen i Randers

Kilde: Randers Amtsavis, 10. marts 2019

Det er bestemt en god ting, at der nu bliver penge til at huse et arrangement for udsatte borgere og deres familier i Randers Kommune. Det er vigtigt at vise, at vi tager indsatsen over for de svageste grupper i samfundet alvorligt. (Læsning kræver abonnement)


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Rabat på bilpleje og bilplejeprodukter

Udgivet 5. marts 2019


NATO fylder 70 år

Udgivet 5. marts 2019


Efterlysning af Congo Veteraner

Udgivet 7. marts 2019


Veteraner i job

Udgivet 8. marts 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...