Presseklip for Veteraner, uge 10/2019

Presseklip indsamlet i ugen 4. – 10. marts 2019


SOLDATERNES FAGFORENING: Et rådgivningscenter for PTSD-ramte har effekt, men kulturændring er også nødvendig

Kilde: newsbreak.dk, 4. marts 2019

“Det rykker i høj grad at have etableret et center, hvor der er ansat eksperter i netop PTSD. Der er både behandling, rådgivning og socialrådgiverbistand – alle tre vigtige elementer i hjælpen til en PTSD-ramt”, siger Flemming Vinther, der er formand for Hærens Konstabel- og Korporalforening.


Egon Bak med blå baret i krig og kærlighed

Kilde: Ugeavisen-soenderborg.dk, 4. marts 2019

79-årige Egon Bak i Havnbjerg har tre gange været udsendt til Gazaområdet i FN-regi. Det kom til at præge hans liv med både konen Annisa fra Egypten og som initiativtager til den lokale veteranforening De Blå Baretter Sønderjylland, der nu kan fejre 50 års jubilæum.


Fornem gæst indvier spritnyt veteranhjem: ‘Han ved som soldat, hvad fællesskab betyder’

Kilde: dr.dk, 7. marts 2019

Om du – som veteran – er til en god film, en tur i løbeklub eller en stille kop kaffe, så er der mulighed for det i veteranhjemmet, der torsdag er blevet indviet i Odense.
Veteranhjemmet ligger ved Soldaterhjemmet Dannevirke, og det skal fungere som et fristed for de danske veteraner på Fyn.


Hjælpen til veteraner kan strikkes bedre sammen i Randers

Kilde: Randers Amtsavis, 10. marts 2019

Det er bestemt en god ting, at der nu bliver penge til at huse et arrangement for udsatte borgere og deres familier i Randers Kommune. Det er vigtigt at vise, at vi tager indsatsen over for de svageste grupper i samfundet alvorligt. (Læsning kræver abonnement)


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Rabat på bilpleje og bilplejeprodukter

Udgivet 5. marts 2019


NATO fylder 70 år

Udgivet 5. marts 2019


Efterlysning af Congo Veteraner

Udgivet 7. marts 2019


Veteraner i job

Udgivet 8. marts 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...