Presseklip for Veteraner, uge 10/2020

Presseklip indsamlet i ugen 2. – 8. marts 2020


Soldaterlegatet: Retssikkerheden for skadede veteraner er brudt

Kilde: altinget.dk, 2. marts 2020

Der er behov for politisk handling, så hjemvendte soldater kan få anerkendt deres PTSD som en arbejdsskade. Der er mange og alvorlige fejl i arbejdsskademyndighedernes sagsbehandlinger og bevisvurderinger af veteransager, skriver Peter Højland.


Forsvarsministeren indvier ny enhed for familier til veteraner 

Kilde: fmn.dk, 2. marts 2020

Familien og netværket til veteraner skal mere i fokus. Derfor har forsvarsminister Trine Bramsen taget initiativ til at oprette en familieenhed under Veterancenteret.


Landsformanden var med hos veteranerne

Kilde: Randers Amtsavis, 3. marts 2020

Generalforsamlingen i Danmarks Veteraner Kronjylland blev overværet af landsformanden for Danmarks Veteraner, oberst Niels Hartvig Andersen, der også stod for uddelingen af forskellige hæderstegn.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Fejring af NATO-dagen på Kastellet i København

Udgivet 3. marts 2020


VeteranCafé NetVærk Øst samling 2020

Udgivet 4. marts 2020


Mission Update uge 10 – 2020

Udgivet 4. marts 2020


“Hjemmefronten – Den tunge bagage 2”

Udgivet 5. marts 2020


SSOP Sommercamp for voksne

Udgivet 6. marts 2020


SSOP Camp for børn og unge fra veteranfamilier

Udgivet 7. marts 2020


Arrangementer for Veteraner i næste uge

Udgivet 8. marts 2020


Corona-virus Covid-19

Udgivet 8. marts 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til FN dag i Kastellet

Danmarks Veteraner og Veteranstøtten inviterer til markering af FN-dagen i Kastellet tirsdag den 24. oktober 2023 - en dag til ære for og anerkendelse af danske veteraner og deres pårørende. I år vil paraden særlig adressere hospitalsskibet M/S ”Jutlandias” hjemkomst...

På motorcykel til Sveriges østlige forpost

Nordic Veteran MC Tour 2023 var arrangeret af det svenske veteranforbund i september og gik til Gotland. Danmarks Veteraners MC Klub var med.  Gotland bærer på en fantastisk historisk arv, og på grund af krigen i Ukraine og spændingerne mellem NATO og Rusland, er øen...

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...