Presseklip for Veteraner, uge 10/2020

Presseklip indsamlet i ugen 2. – 8. marts 2020


Soldaterlegatet: Retssikkerheden for skadede veteraner er brudt

Kilde: altinget.dk, 2. marts 2020

Der er behov for politisk handling, så hjemvendte soldater kan få anerkendt deres PTSD som en arbejdsskade. Der er mange og alvorlige fejl i arbejdsskademyndighedernes sagsbehandlinger og bevisvurderinger af veteransager, skriver Peter Højland.


Forsvarsministeren indvier ny enhed for familier til veteraner 

Kilde: fmn.dk, 2. marts 2020

Familien og netværket til veteraner skal mere i fokus. Derfor har forsvarsminister Trine Bramsen taget initiativ til at oprette en familieenhed under Veterancenteret.


Landsformanden var med hos veteranerne

Kilde: Randers Amtsavis, 3. marts 2020

Generalforsamlingen i Danmarks Veteraner Kronjylland blev overværet af landsformanden for Danmarks Veteraner, oberst Niels Hartvig Andersen, der også stod for uddelingen af forskellige hæderstegn.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Fejring af NATO-dagen på Kastellet i København

Udgivet 3. marts 2020


VeteranCafé NetVærk Øst samling 2020

Udgivet 4. marts 2020


Mission Update uge 10 – 2020

Udgivet 4. marts 2020


“Hjemmefronten – Den tunge bagage 2”

Udgivet 5. marts 2020


SSOP Sommercamp for voksne

Udgivet 6. marts 2020


SSOP Camp for børn og unge fra veteranfamilier

Udgivet 7. marts 2020


Arrangementer for Veteraner i næste uge

Udgivet 8. marts 2020


Corona-virus Covid-19

Udgivet 8. marts 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Danmarks Veteraners MC Touring sæsonstart

Vi lægger blødt ud på MC-sæsonen for Veteraner på MC med tilbud om deltagelse i åbning af Egeskov hvor der - udover deltagelse af flere tusinde mc´er - er gratis adgang (for dem på mc) til både det omfattende museum og den flotte park. Vi har booket hele Årup...

Motorcykeltur til Kongernes Nordsjælland d. 24. – 26. maj

Vil du med ud og se Nordsjælland, når bøgen er sprunget ud og skoven er flottest? Vi mødes fredag i Snekkersten, hvor vi har skaffet indkvartering på Beredskabsstyrelsens Kursuscenter. Lørdag skal vi ud og køre på de små veje i Nordsjælland og se Krudtmuseet i...

NATO parade i Kastellet

En festlig og minderig parade i anledning af NATOs 75 års jubilæum er veloverstået. Et stort fremmøde at såvel inviterede fra vores allieredes ambassader, forsvaret, samarbejdspartnere, veteraner og medaljemodtagere. I dagens anledning blev der overrakt en...

Store Legedag i Madsby Legepark i Fredericia

Danmarks Veteraner & Veteranstøtten og Familienetværket inviterer til oplevelse- og legedag i Madsby Legepark Fredericia                   Sted: Lumbyesvej 45, 7000 Fredericia Tid: Lørdag den 20. april 2024 kl. 09.00 – 18.00 Veteraner/veteraner med ægtefælle,...