Presseklip for Veteraner, uge 11/2018

Presseklip samlet i ugen 12. marts – 18. marts 2018


Frydenborg 2018 – Veteranhjem

Kilde: www.veteranhjem.dk, 19. marts 2018

19. mar. 2018 – ​Kære Veteran. ​. Sommeren nærmer sig og dermed også sommerlejren på Frydenborg. Derfor inviterer vi dig og dine nærmeste til at deltage i dette års Frydenborglejr i perioden lørdag den 30. juni til fredag den 6. juli 2018. ​. Vi forsøger igen at skabe rammerne for et godt samvær mellem veteraner og deres pårørende.


Krigsveteran: Hver løbetur er en sejr over sofaen

Kilde: tvsyd, 20. marts 2018

Allan Lohals mødes hver uge med andre skadede krigsveteraner for at træne til Royal Run. Her får de talt om deres problemer samtidigt med, at de kommer i bedre form.


Veterankoordinatoren snakker ikke kun om krudt og kugler

Kilde: JydskeVestkysten, 21. marts 2018

Kolding Kommunes veterankoordinator har aldrig selv været udsendt, men det ser hun faktisk som en fordel. Hun mener, at hun bedre kan kigge fremad på den måde. (Kræver abonnement)


Festival vender tilbage til Refshaleøen med danske topnavne

Kilde: AOK, 21. marts 2018

I sommeren 2017 fik København den ny festival Engage. Nu vender den tilbage med masser af topnavne.
Festivalen vender stærkt tilbage i år, og endnu engang er det danske navne, der pryder plakaten. I år kan man bl.a. opleve Sko/Torp, Poul Krebs, Johnny Madsen, Aura og Infernal.


Veteraner samles i særligt fællesskab

Kilde: TV2/FYN, 23. marts 2018

Video fra TV2 Fyn.


Kickstart på Ride4Rehab

Kilde: Newsbreak.dk, 24. marts 2018

DIF Soldaterprojekt arrangerer til sommer etapeløbet Ride4Rehab for psykisk og fysisk skadede soldater. En gruppe veteraner kickstarter træningen den kommende weekend på Høveltegård i Nordsjælland.


 

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.