Presseklip for Veteraner, uge 11/2018

Presseklip samlet i ugen 12. marts – 18. marts 2018


Frydenborg 2018 – Veteranhjem

Kilde: www.veteranhjem.dk, 19. marts 2018

19. mar. 2018 – ​Kære Veteran. ​. Sommeren nærmer sig og dermed også sommerlejren på Frydenborg. Derfor inviterer vi dig og dine nærmeste til at deltage i dette års Frydenborglejr i perioden lørdag den 30. juni til fredag den 6. juli 2018. ​. Vi forsøger igen at skabe rammerne for et godt samvær mellem veteraner og deres pårørende.


Krigsveteran: Hver løbetur er en sejr over sofaen

Kilde: tvsyd, 20. marts 2018

Allan Lohals mødes hver uge med andre skadede krigsveteraner for at træne til Royal Run. Her får de talt om deres problemer samtidigt med, at de kommer i bedre form.


Veterankoordinatoren snakker ikke kun om krudt og kugler

Kilde: JydskeVestkysten, 21. marts 2018

Kolding Kommunes veterankoordinator har aldrig selv været udsendt, men det ser hun faktisk som en fordel. Hun mener, at hun bedre kan kigge fremad på den måde. (Kræver abonnement)


Festival vender tilbage til Refshaleøen med danske topnavne

Kilde: AOK, 21. marts 2018

I sommeren 2017 fik København den ny festival Engage. Nu vender den tilbage med masser af topnavne.
Festivalen vender stærkt tilbage i år, og endnu engang er det danske navne, der pryder plakaten. I år kan man bl.a. opleve Sko/Torp, Poul Krebs, Johnny Madsen, Aura og Infernal.


Veteraner samles i særligt fællesskab

Kilde: TV2/FYN, 23. marts 2018

Video fra TV2 Fyn.


Kickstart på Ride4Rehab

Kilde: Newsbreak.dk, 24. marts 2018

DIF Soldaterprojekt arrangerer til sommer etapeløbet Ride4Rehab for psykisk og fysisk skadede soldater. En gruppe veteraner kickstarter træningen den kommende weekend på Høveltegård i Nordsjælland.


 

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...