Presseklip for Veteraner, uge 11/2019

Presseklip indsamlet i ugen 11. – 17. marts 2019


Nyt hold veteraner skal til Invictus Games i Holland

Kilde: Forsvaret, 12. marts 2019

Danmark deltager ved Invictus Games 2020 i Holland. Deltagelse i Invictus Games projektet er med til at styrke de deltagene veteraners personlige rehabilitering og udvikling.


Læserbrev: Hensigtserklæringer er ikke nok, når det gælder veteraner

Kilde: Århus Stiftstidende, 12. marts 2019

Ovenpå åbningen af det nye veteranhjem i Odense er det dejligt at vågne op til nyheden om, at Aarhus Kommune nu vil intensivere indsatsen for vores veteraner.


Mere støtte til veteraner

Kilde: sn.dk, 14. marts 2019

Gribskov Kommune og Veterancenteret har skrevet under på en samarbejdsaftale, som sikrer mere støtte til kommunens cirka 250 veteraner, oplyser Gribskov Kommune i en pressemeddelelse. Samarbejdsaftalen er en del af projektet »Fælles om veteraner,« hvor Veterancentret har forpligtet sig til at række ud til Danmarks 98 kommuner for at vedligeholde og skabe nye samarbejder.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Veteran – familie- hygge – badedag

Udgivet 12. marts 2019


Tilbud til alle veteraner

Udgivet 13. marts 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...

Nijmegenmarch 2024 – Skal du med?

Kære Veteran Her er et tilbud, du simpelt hen ikke kan sige nej til. Veteranstøtten deltager i 2024 med hold til Nijmegenmarchen Igen i 2024 får du chancen for at udfordre dig selv, få oplevelser for livet, møde andre veteraner, så hvis du vil deltage på...