Presseklip for Veteraner, uge 11/2020

Presseklip indsamlet i ugen 9. – 15. marts 2020


Balkan-veteraner føler sig svigtet

Kilde: altinget.dk, 9. marts 2020

FORETRÆDE: Der bliver stadig ikke taget ordentlig hånd om de danske soldater, som var udsendt til Balkan for mere end 25 år siden, mener en gruppe Balkan-veteraner, der i denne uge banker på dørene hos politikerne på Christiansborg.


20.000 kroner til veteranerne

Kilde: midtjyllandsavis.dk, 9. marts 2020

Der var stor glæde i Veteran Cafe Silkeborg, da Logen Sirius i Silkeborg kiggede forbi og overrakte et beløb på 20.000 kroner, som veteranerne vil bruge på fremtidige aktiviteter. Der er blandt andet planlagt en tur til København den 29. maj til »Peacekeepers Day« på Kastellet, fortæller cafeens talsmand Axel Schollert. Her ses fra Venstre Hans Jørgen Østergaard Madsen, Poul Rey, logens mester Kaj Bach, Axel Hofmann Schollert og Torben Mogensen.


AES: Sådan arbejder vi for at give alle veteraner en god behandling

Kilde: Altinget.dk, 12. marts 2020

Veteraner er statsansatte, primært soldater, der har været udsendt til konfliktområder. Mange veteraner har været udsat for exceptionelle belastninger under deres udsendelse for Danmark på farlige og vigtige missioner.
Nogle bliver sårede eller kommer til skade under deres udsendelse. Andre bliver syge, efter de er kommet hjem. Her kan Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) komme ind i billedet, og det er afgørende for os, at den enkelte veteran får en korrekt vurdering af sin sag.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Nyhedsbrev fra “Udsendt af Danmark”

Udsendt 9. marts 2020


Dansk FN-deltagelse i Sydsudan slut

Udsendt 10. marts 2020


Veteranstøttens Forårsseminar

Udsendt 11. marts 2020


Mission Update uge 11 2020

Udsendt 11. marts 2020


Var krigen forgæves?

Udsendt 11. marts 2020


Aflysning af parade og reception i Kastellet den 4. april 2020 til markering af NATO-dagen

Udsendt 11. marts 2020


FN Museet 2020 samt udsættelse af generalforsamling ved FN Museet

Udsendt 12. marts 2020


Veterancenteret er åben for henvendelse

Udsendt 13. marts 2020


Veteranstøttens Årsrapport 2019

Udsendt 13. marts 2020


Arrangementer for Veteraner i næste uge

Udgivet 15. marts 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...