Presseklip for Veteraner, uge 11/2020

Presseklip indsamlet i ugen 9. – 15. marts 2020


Balkan-veteraner føler sig svigtet

Kilde: altinget.dk, 9. marts 2020

FORETRÆDE: Der bliver stadig ikke taget ordentlig hånd om de danske soldater, som var udsendt til Balkan for mere end 25 år siden, mener en gruppe Balkan-veteraner, der i denne uge banker på dørene hos politikerne på Christiansborg.


20.000 kroner til veteranerne

Kilde: midtjyllandsavis.dk, 9. marts 2020

Der var stor glæde i Veteran Cafe Silkeborg, da Logen Sirius i Silkeborg kiggede forbi og overrakte et beløb på 20.000 kroner, som veteranerne vil bruge på fremtidige aktiviteter. Der er blandt andet planlagt en tur til København den 29. maj til »Peacekeepers Day« på Kastellet, fortæller cafeens talsmand Axel Schollert. Her ses fra Venstre Hans Jørgen Østergaard Madsen, Poul Rey, logens mester Kaj Bach, Axel Hofmann Schollert og Torben Mogensen.


AES: Sådan arbejder vi for at give alle veteraner en god behandling

Kilde: Altinget.dk, 12. marts 2020

Veteraner er statsansatte, primært soldater, der har været udsendt til konfliktområder. Mange veteraner har været udsat for exceptionelle belastninger under deres udsendelse for Danmark på farlige og vigtige missioner.
Nogle bliver sårede eller kommer til skade under deres udsendelse. Andre bliver syge, efter de er kommet hjem. Her kan Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) komme ind i billedet, og det er afgørende for os, at den enkelte veteran får en korrekt vurdering af sin sag.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Nyhedsbrev fra “Udsendt af Danmark”

Udsendt 9. marts 2020


Dansk FN-deltagelse i Sydsudan slut

Udsendt 10. marts 2020


Veteranstøttens Forårsseminar

Udsendt 11. marts 2020


Mission Update uge 11 2020

Udsendt 11. marts 2020


Var krigen forgæves?

Udsendt 11. marts 2020


Aflysning af parade og reception i Kastellet den 4. april 2020 til markering af NATO-dagen

Udsendt 11. marts 2020


FN Museet 2020 samt udsættelse af generalforsamling ved FN Museet

Udsendt 12. marts 2020


Veterancenteret er åben for henvendelse

Udsendt 13. marts 2020


Veteranstøttens Årsrapport 2019

Udsendt 13. marts 2020


Arrangementer for Veteraner i næste uge

Udgivet 15. marts 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.