Presseklip for Veteraner, uge 11/2021

Presseklip indsamlet i ugen 15. – 21. marts 2021

Trine Bramsen – Fik i dag et smukt skjold

Kilde: facebook.com, 18. marts 2021

Fik i dag et smukt skjold fra Veteranstøtten – Danmarks Veteraner. De laver et fantastisk arbejde for veteraner – og kommer med mange stærke indspark. Er meget stolt af netop deres anerkendelse.


Nyt træningstilbud for krigsveteraner

Kilde: skytteunionen.dk, 19. marts 2021

Med mottoet Fra militær til civil skal Skydesportens Soldaterprojekt være et tilbud for skadede veteraner. I weekenden åbner Taastrup Sortkrudtsskytter det første strukturerede træningstilbud i skydning for at bidrage til, at psykisk og fysisk sårede veteraner inspireres og støttes til at finde tilbage til et mere socialt liv.


Jobannoncer hvor der søges efter veteraner, personer der ønsker at arbejde med eller for veteraner

(Danmarks Veteraner og Veteranstøtten viderebringer jobannoncer hvis vi finder dem, vi garanterer ikke, at opslåede jobs stadig er ledige)


Stærk værdibærende HR-chef søges

Udgivet 17. marts 2021

Medarbejdere er en kerneingrediens i KFUM’s Soldatermissions arbejde. Så derfor, i en nyoprettet stilling, søger vi nu en HR-chef, der på et personligt kristent grundlag, kan være med til at styrke og videreudvikle HR-området. Soldatermissionen er en udviklings-orienteret folkekirkelig organisation, som dagligt gør en forskel for soldater og veteraner.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

GIV AGT 💂

Udgivet 16. marts 2021


Samtalegrupper for børn og unge

Udgivet 17. marts 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 21. marts 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.