Presseklip for Veteraner, uge 11/2021

Presseklip indsamlet i ugen 15. – 21. marts 2021

Trine Bramsen – Fik i dag et smukt skjold

Kilde: facebook.com, 18. marts 2021

Fik i dag et smukt skjold fra Veteranstøtten – Danmarks Veteraner. De laver et fantastisk arbejde for veteraner – og kommer med mange stærke indspark. Er meget stolt af netop deres anerkendelse.


Nyt træningstilbud for krigsveteraner

Kilde: skytteunionen.dk, 19. marts 2021

Med mottoet Fra militær til civil skal Skydesportens Soldaterprojekt være et tilbud for skadede veteraner. I weekenden åbner Taastrup Sortkrudtsskytter det første strukturerede træningstilbud i skydning for at bidrage til, at psykisk og fysisk sårede veteraner inspireres og støttes til at finde tilbage til et mere socialt liv.


Jobannoncer hvor der søges efter veteraner, personer der ønsker at arbejde med eller for veteraner

(Danmarks Veteraner og Veteranstøtten viderebringer jobannoncer hvis vi finder dem, vi garanterer ikke, at opslåede jobs stadig er ledige)


Stærk værdibærende HR-chef søges

Udgivet 17. marts 2021

Medarbejdere er en kerneingrediens i KFUM’s Soldatermissions arbejde. Så derfor, i en nyoprettet stilling, søger vi nu en HR-chef, der på et personligt kristent grundlag, kan være med til at styrke og videreudvikle HR-området. Soldatermissionen er en udviklings-orienteret folkekirkelig organisation, som dagligt gør en forskel for soldater og veteraner.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

GIV AGT 💂

Udgivet 16. marts 2021


Samtalegrupper for børn og unge

Udgivet 17. marts 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 21. marts 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...