Presseklip for Veteraner, uge 12/2020

Presseklip indsamlet i ugen 16. – 22. marts 2020


Fra én veteran til en anden: Der er faktisk en rød tråd i veteranindsatsen

Kilde: altinget.dk, 17. marts 2020

REPLIK: Jacob Panton-Kristiansen har skrevet et bittert indlæg om, at den danske veteranindsats er noget rod. Indlægget baserer sig dog mest på formodninger og fornemmelser. Faktisk er der en råd tråd i veteranindsatsen, hvis man hæver blikket, skriver Niels Blok.


Invictus Games 2020 udsættes et år

Kilde: forsvaret.dk, 20. marts 2020

Multisportsarrangementet for skadede veteraner, Invictus Games 2020, udsættes på grund af coronavirus/covid-19 situationen et år. Deltagerne på det danske hold fortsætter i rehabiliteringsprojektet frem til stævnet i 2021.

 

Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Nordic Veterans Tour i Finland er aflyst

Udgivet 18. marts 2020


Mission Update uge 12 – 2020

Udgivet 19. marts 2020


Forsvaret søger frivillige i kampen mod Coronavirus

Udgivet 19. marts 2020


Veterancentret først med diagnostisk interview

Udgivet 21. marts 2020


Arrangementer for Veteraner i næste uge

Udgivet 22. marts 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...