Presseklip for Veteraner, uge 13/2019

Presseklip indsamlet i ugen 25. – 31. marts 2019


Byrådet i aktion: Heftig debat om veteranpenge, fokus på toiletbesøg og nye muligheder for pengestærke ældre

Kilde: Randers Amtsavis, 25. marts 2019

Randers Kommune sætter gang i nyt forsøg der skal sælge hjemmehjælp til borgerne. Og så har politikerne sikret Mødrehjælpen økonomisk, ligesom den kommunale støtte til Ferie Camp for udsatte er på plads – efter stor debat.


Nye idrætstilbud sætter fokus på sundhed blandt veteraner

Kilde: Næstved Netavis, 26.3.2019

Veteraner og deres pårørende i Næstved Kommune har fremover mulighed for at gå til yoga og styrketræning. To gratis tilbud der skal være med til at fremme den fysiske og psykiske sundhed.


Veteranen der hjælper andre blev hædret med pris og penge

Kilde: JydskeVestkysten, 26. marts 2019

Claus Kring,veteran og førtidspensioneret med PTSD efter tre udsendelser på Balkan,fik årets skulderklap fra Sydbank og JydskeVestkysten.


Veteraner fra Balkan gør klar til et gensyn efter 25 år

Kilde: Viborg Folkeblad, 28. marts 2019

Hovedkvarterskompagniet – HQ-COY 4 -som blev udsendt til det borgerkrigshærgede Bosnien i 1994, bliver en særlig del af jubilarstævnet ved Prinsens Livregiment. Og den blå FN-fane er på plads.


Ny PTSD-behandling undersøges

Kilde: Veterancenteret, 28. marts 2019

Fremover kan PTSD-ramte gå fra at være passiv modtager af behandling til at være en aktiv deltager i behandlingen, når Veterancentret udvikler og undersøger deres behandling. Hovedideen er at gøre fremtidens PTSD-behandling modulopbygget.


Mindfulness for veteraner i Nordjylland

Kilde: Veterancenteret, 29. marts 2019

Vil du som veteran gerne blive bedre til at finde ro og koncentration, så er Veterancentrets tilbud i om mindfulness måske noget for dig.


Daglig Leder – Veteranhjemmet i Fredericia

Kilde: Jobindex.dk, 29. marts 2019

Veteranhjemmets nuværende daglige leder fratræder sin stilling og vi søger derfor en ny daglig leder, der vil være med til at føre Veteranhjem Trekantsområdet videre og gøre det endnu mere populært blandt områdets mange veteraner og pårørende samt arbejde med at genetablere det gode ry, som hjemmet fortjener.


Veteran-pårørende: For syv år siden kom min mand hjem fra Afghanistan. Men det var ikke længere ham

Kilde: Politiken, 31. marts 2019

Der mangler fokus på os, der forsøger at få livet med en ptsd-ramt veteran til at hænge sammen. Vi hjælper hinanden, men tager gerne imod en håndsrækning.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


SSOP-camp for børn og unge fra veteranfamilier

Udgivet 27. marts 2019


Veterantræf i Kastellet på Peacekeepers Day

Udgivet 29. marts 2019


Veteran-Familie- Bade-Hyggedag Lalandia.

Udgivet 31. marts 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

 

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...