Presseklip for Veteraner, uge 13/2020

Presseklip indsamlet i ugen 23. – 29. marts 2020


Veteran melder sig til hospitalstjeneste

Kilde: TV2 Bornholm, 23. marts 2020

Lidt over 80 bornholmere har meldt sin arbejdskraft i Region Hovedstadens sundhedsfaglige jobbank under Corona-krisen. En af dem er veteran.


Hjælp psykisk syge veteraner til en bedre hverdag

Kilde: altinget.dk, 26. marts 2020

DEBAT: Hvis vi som samfund skal gøre os forhåbning om at få flere udsatte personer ind på arbejdsmarkedet, så skal vi tænke anderledes, mener Soldaterlegatet, der opfordrer politikerne til at sikre, at veteraner kan få konkret hjælp til at få livet og hverdagen til at fungere.


Peter Mogens sender jer – både veteraner og mentorer – en varm hilsen

Kilde: Youtube med Peter Mogens, 26. marts 2020

Peter Mogens sender jer – både veteraner og mentorer – en varm hilsen hjemme fra sin kælder i denne barske tid. Om at I skal væbne jer med lidt større tålmodighed lige nu i forhold til ventetiden på jeres jobansøgninger. Men mist ikke troen, arbejdsmarkedet bliver godt igen.


Gamle mønter og veteraner – en glimrende kombination

Kilde: sn.dk, 29. marts 2020

De er vilde med mønter. Altså gamle og sjældne mønter. De lokale numismatikere er samlet i Kalundborg-egnens Møntklub, som har eksisteret siden 1974, da fire møntsamlere fra Kalundborg satte sig sammen og besluttede at danne en klub. Via en annonce i Kalundborg Folkeblad indkaldte de til den stiftende generalforsamling, hvor 18 interesserede mødte op.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Serien Udsendt af Danmark

Udgivet 26. marts 2020


Ny Familieenhed godt fra start

Udgivet 26. marts 2020


Mission Update uge 13 – 2020

Udgivet 27. marts 2020


Arrangementer for Veteraner i næste uge 

Udgivet 29. marts 2020


Undervisningsmateriale til ‘Uden min far’

Udgivet 29. marts 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Veteranstøttens Livsstilsændringskursus

Kære veteran Veteranstøtten gennemfører endnu engang et kursus i Livsstil Vil du blive inspireret til fysisk træning, ændre dine kostvaner, lære at finde motivationen til at holde fast i de gode vaner og hjælp til at kassere de dårlige? Så er kurset måske noget for...

Familietræningslejr i Vejen

VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter 20-22 OKT 2023. TILMELDING ER LUKKET (Kl. 15.00 22.09.2023) Sidste weekend i efterårsferien, d. 20. - 22. oktober kan du og din familie komme med VETERANSTØTTEN på idrætsophold i Vejen...

Danmarks Veteraners medlemsmagasin er klar

I denne udgave af magasinet kan du læse om de mange flagdagsmarkeringer, der har været rundt om i landet, noget om at søvn, efterskoleelevernes march for Danmarks Veteraner og meget, meget mere. De af jer, der har bestilt magasin i fysisk form vil snarest muligt...

Bushcraft smedearbejde

Veteranstøttens friluftsudvalg inviteret på kursus i smedearbejde Bushcraft smedearbejde Har du lyst til at deltage på et smedekursus hvor du kan lave dit eget friluftsgrej m.m. er her et godt tilbud til dig. Indhold Skærende værktøj, vikingegrej, smykker af jern mm....