Presseklip for Veteraner, uge 14/2018

Presseklip indsamlet i ugen 2. – 8. april 2018


Veteranstøtteperson

Kilde: profiljob.dk, 3. april 2018

Viborg Kommune søger en veteranstøtteperson som bliver en del af Jobigen, Viborg
Viborg Kommune har allerede en aktiv veteranindsats, som hovedsageligt udføres af vores veterankoordinator. Endvidere har der været en midlertidig stilling som veteranstøtteperson det sidste år, som nu ønskes etableret som en fast stilling.


Veteraner går sammen i nyt forum

Kilde: Sallingavis.dk, 3. april 2018

Forleden mødtes otte af 11 Veteran Caféer i region Midt-Vest sammen med syv øvrige aktører på veteranområdet hos THY Veteraner i Aktivitetscenter Vestervig-Agger. Blandt disse var repræsentanter fra Skives café. Der blev etableret en erfaringsgruppe, med opgave at koordinere og samarbejde om alle tilbud på området. Baggrunden er, at der i løbet af det sidste år er sket en stor udvikling i tilbuddene til veteraner og pårørende lokalt over hele regionen. En kreds af initiativtagere fandt det givtigt med en koordinering af tilbud og etablering af et samarbejde omkring disse.


Spørgsmål fra forsvarsudvalget til Forsvarsministeren

Kilde: Forsvarsudvalget, 3. april 2018

Udvalget udbeder sig ministerens besvarelse af følgende spørgsmål:
Vil ministeren oplyse status og tidshorisont på den problematik vedr. godtgørelse til tilskadekomne veteraner før 14. august 1996, der spørges til i henvendelsen på FOU alm. del – bilag 80?


Veteraner fra VeteranHaven sendes til Sprogø

Kilde: Slagelse News, 4. april 2018

Tre veteraner fra Slagelse er udsendt til Sprogø, hvor de skal løse nogle af de mange vedligeholdsopgaver på øen. Den ene veteran er tidligere udsendt i Kosovo og Bosnien.

De tre veteraner fra VeteranHaven i Slagelse startede i det nye arbejde på Sprogø i går. Her skal de løse nogle af vedligeholdsopgaverne på de grønne områder og i ejendomme på øen. Det sker i samarbejde med Sund & Bælts egne medarbejdere.


NATO dagen fejret på Almegårds Kaserne

Kilde: TV2 Bornholm, 4. april 2018

4. april er NATO dag. Det blev fejret med taler og kransenedlæggelse for faldne soldater i NATO missioner.


Bedre vilkår til veteraner

Kilde: Tvsyd, 6. april 2018

Nu skal veteranerne på KFUMs soldaterhjem i Fredericia ikke længere dele om et fælles bad. Hjemmet er blevet renoveret. Det blev i dag indviet.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...

Nijmegenmarch 2024 – Skal du med?

Kære Veteran Her er et tilbud, du simpelt hen ikke kan sige nej til. Veteranstøtten deltager i 2024 med hold til Nijmegenmarchen Igen i 2024 får du chancen for at udfordre dig selv, få oplevelser for livet, møde andre veteraner, så hvis du vil deltage på...