Presseklip for Veteraner, uge 14/2019

Presseklip indsamlet i ugen 1. – 7. april 2019


Ny facebookside for veteraner og pårørende i Varde

Kilde: JydskeVestkysten, 1. april 2019

Varde Kommune har netop oprettet en Facebook-side med information til veteraner og pårørende i kommunen.


Talsmand efter 100 måneders veteranpolitik: »Vi er på vej, men langtfra i mål«

Kilde: Berligske, 1. april 2019

Trods flere års fokus på syge krigsveteraner bliver de svageste stadig tabt på gulvet, mener talsmand for Veteranalliancen. Han peger på en stribe mangler i indsatsen, som man genkender på Natur Retreat Botilbud for Veteraner på Strynø.


Prins Joachim er gæst ved veteran-konference

Kilde: TVSyd, 3. april 2019

Onsdag holdt Forsvarets Veterancenter sin årlige konference i Vingsted. Her deltog Prins Joachim, som også holdt en tale ved konferencen.
Prins Joachim har før vist interesse for veteranerne, og han er protektor for foreningen Danmarks Veteraner.


NATO’s 70-års dag markeret på Kastellet i København 

Kilde: Forsvaret.dk, 4. april 2019

Atlantsammenslutningen og Danmarks Veteraner markerede i dag 70-året for oprettelsen af NATO. Mere end 20.000 danske soldater har siden 1995 tjent i NATO-operationer.


Der var hård træning i luften, da børne- og socialminister Mai Mercado besøgte et af DIF Soldatersprojekts mange idrætsinitiativer.

Kilde: avisen.dk, 5. april 2019

Børne- og socialminister Mai Mercado deltog torsdag den 4. april i en såkaldt safe zone-træning for skadede krigsveteraner hos Odense Funktionel Træning. Her mødte ministeren en række veteraner fra DIF Soldaterprojekt, og det blev en aften både med hård træning og barske historier om veteranernes udsendelse i krig for Danmark.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Veteranstøtten tilbyder i 2019 et kursus i livsstilsændring

Udgivet 2. april 2019


Fyraftensmøde for pårørende til en veteran med et misbrug

Udgivet 3. april 2019


Hjælp til jobsøgning

Udgivet 5. april 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...