Presseklip for Veteraner, uge 15/2018

Presseklip indsamlet i ugen 9. – 15. april 2018


Donation: 11 millioner kroner til veteranhjemmet

Kilde: nytomoestjylland.dk, 10. april 2018

Realdania Fonden har doneret 11 millioner kroner til Veteranhjem Midtjylland i Brabrand. Pengene skal gå til tre helt nye bygninger, fortæller daglig leder af stedet, Peter Andreasen.
“Hvis alt går efter planen, så skulle de gerne være færdige i september 2019,” siger han.


Veteraner træner med Kronprinsen

Kilde: TVS, 11. april 2018

Krigsveteraner brugte torsdagen sammen med Kronprins Frederik for at blive klar til Royal Run.


Veteranpolitik på Stevns

Kilde: Stevnsbladet, 11. april 2018

Venstrepolitikeren blev selv skudt i arm og lår, samt pådrog sig en mindre hjerneskade under udstationering til Afghanistan.
Han har erfaring med hvad en for lang sagsbehandling kan påføre af gener, og foreslog tillige at kommunen fik medlemskab af InterForce.


Fokus på personlig udvikling 

Kilde: Forsvaret.dk, 14. april 2018

Det handler ikke om sportslige præstationer, men om at udvikle sig som menneske, når 25 skadede veteraner udtages til Invictus Games i denne weekend.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...