Presseklip for Veteraner, uge 15/2018

Presseklip indsamlet i ugen 9. – 15. april 2018


Donation: 11 millioner kroner til veteranhjemmet

Kilde: nytomoestjylland.dk, 10. april 2018

Realdania Fonden har doneret 11 millioner kroner til Veteranhjem Midtjylland i Brabrand. Pengene skal gå til tre helt nye bygninger, fortæller daglig leder af stedet, Peter Andreasen.
“Hvis alt går efter planen, så skulle de gerne være færdige i september 2019,” siger han.


Veteraner træner med Kronprinsen

Kilde: TVS, 11. april 2018

Krigsveteraner brugte torsdagen sammen med Kronprins Frederik for at blive klar til Royal Run.


Veteranpolitik på Stevns

Kilde: Stevnsbladet, 11. april 2018

Venstrepolitikeren blev selv skudt i arm og lår, samt pådrog sig en mindre hjerneskade under udstationering til Afghanistan.
Han har erfaring med hvad en for lang sagsbehandling kan påføre af gener, og foreslog tillige at kommunen fik medlemskab af InterForce.


Fokus på personlig udvikling 

Kilde: Forsvaret.dk, 14. april 2018

Det handler ikke om sportslige præstationer, men om at udvikle sig som menneske, når 25 skadede veteraner udtages til Invictus Games i denne weekend.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...