Presseklip for Veteraner, uge 15/2019

Presseklip indsamlet i ugen 8. – 14. april 2019


Påskemarked hos KFUM’s soldaterhjem

Kilde: JydskeVestkysten, 8. april 2019

Lørdag 13. april klokken 10.30-15.30 afholder KFUM’s soldaterhjem i Varde påskemarked. Alt overskud fra markedet vil blive brugt til at skabe gode og trygge rammer for soldater og veteraner, lyder det i en pressemeddelelse.


Se ‘Veteran tvinges i praktik’

Kilde: TV2 Nord, 9. april 2019

Se video fra TV2 Nord.


Krigsveteran kan blive din nye medarbejder

Kilde: danskindustri.dk, 11. april 2019

Øget fokus fra virksomheder, forsvar og politikere kan gøre hjemvendte soldater til et aktiv for virksomheder og samfund, skriver HR chef, Morten Madsen, fra Vald. Birn A/S.


Jesper brugte 1,7 mio. kr. fra erstatning på sejlbåd: Nu vil han hjælpe andre krigsveteraner

Kilde: dr.dk, 13. april 2019

Erstatningskassen er næsten tom hos den PTSD-ramte veteran Jesper Larsen fra Holstebro.
Han brugt næsten samtlige af de 1,7 millioner kroner, han har fået i erstatning for sine lidelser, på køb og renovering af en 42 fod sejlbåd.


Folketingets Beskæftigelsesudvalg har kaldt beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) og forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V) i åbent samråd om veteranpakken.

Kilde: www.altinget.dk, 14. april 2019

Dato for samrådet er 25. april 2019 klokken 11:30. Læs mere på linket i overskriften.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Billeder fra festligholdelse af NATO’s 70 års jubilæum

Udgivet: 8. april 2019


Prinsen priser veteraner på Viden om veteraner

Udgivet: 8. april 2019


Hærløbet 2019

Udgivet 9. april 2019


Familietur til Lalandia i RØDBY

Udgivet 12. april 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...