Presseklip for Veteraner, uge 15/2019

Presseklip indsamlet i ugen 8. – 14. april 2019


Påskemarked hos KFUM’s soldaterhjem

Kilde: JydskeVestkysten, 8. april 2019

Lørdag 13. april klokken 10.30-15.30 afholder KFUM’s soldaterhjem i Varde påskemarked. Alt overskud fra markedet vil blive brugt til at skabe gode og trygge rammer for soldater og veteraner, lyder det i en pressemeddelelse.


Se ‘Veteran tvinges i praktik’

Kilde: TV2 Nord, 9. april 2019

Se video fra TV2 Nord.


Krigsveteran kan blive din nye medarbejder

Kilde: danskindustri.dk, 11. april 2019

Øget fokus fra virksomheder, forsvar og politikere kan gøre hjemvendte soldater til et aktiv for virksomheder og samfund, skriver HR chef, Morten Madsen, fra Vald. Birn A/S.


Jesper brugte 1,7 mio. kr. fra erstatning på sejlbåd: Nu vil han hjælpe andre krigsveteraner

Kilde: dr.dk, 13. april 2019

Erstatningskassen er næsten tom hos den PTSD-ramte veteran Jesper Larsen fra Holstebro.
Han brugt næsten samtlige af de 1,7 millioner kroner, han har fået i erstatning for sine lidelser, på køb og renovering af en 42 fod sejlbåd.


Folketingets Beskæftigelsesudvalg har kaldt beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) og forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V) i åbent samråd om veteranpakken.

Kilde: www.altinget.dk, 14. april 2019

Dato for samrådet er 25. april 2019 klokken 11:30. Læs mere på linket i overskriften.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Billeder fra festligholdelse af NATO’s 70 års jubilæum

Udgivet: 8. april 2019


Prinsen priser veteraner på Viden om veteraner

Udgivet: 8. april 2019


Hærløbet 2019

Udgivet 9. april 2019


Familietur til Lalandia i RØDBY

Udgivet 12. april 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...