Presseklip for Veteraner, uge 17/2018

Presseklip samlet i ugen 23. – 29. april 2018


Veterankoordinatoren blev soldat ved et tilfælde

Kilde: Randers Amtsavis, 23. april 2018

Veterankoordinatoren er selv en erfaren soldat med oplevelser i bagagen, der aldrig bliver glemt. (Kræver abonnement)


Uro: Veteranhjemmet har fået en turbulent start

Kilde: lokalavisen.dk, 24. april 2018

Veteraner Interne konflikter og en turbulent opstart. Det er noget af det, der kendetegner veteranhjemmet i Brabrands første levetid. Der var fra begyndelsen mange forskellige personer, som gerne ville have lov til at sætte deres personlige præg på stedet, og det gav anledning til uenigheder, oplyser stedets daglige leder, Peter Andreasen.
Han er veteranhjemmets fjerde leder på bare to år og fire måneder.


Snobrød til veteranernes næste netværksmøde

Kilde: Kolding Kommune, 24. april 2018

Kom med til vores næste netværksmøde for veteraner. Denne gang prøver vi noget nyt og holder mødet i Terapihaven, som ligger lige bag Amfiscenen.
Vi hjælpes ad med at tænde op i bålet og Veterankoordinatoren sørger for snobrødsdej. Hvis man har lyst til at grille andet, så ta’ det endelig med.


Veteranhjem i Odense får vigtig gave på festdag

Kilde: TV2/FYN, 24. april 2018

Hedeselskabet har i dag givet 200.000 kroner til anlæg af haven ved det nye Veteranhjem, der samtidig holdt rejsegilde.


Kronprins Frederik tilbragte dagen med veteraner og deres børn

Kilde: newsbreak.dk, 29. april 2018

En gang om måneden mødes familier med PTSD-krigsveteraner i en naturklub sammen med frivillige fra Red Barnet og behandlere fra psykatrien. I dag fik flokken besøg af en særlig gæst, Hans Kongelige Højhed kronprins Frederik, og det møde vakte glæde hos børn og voksne. Det skriver Red Barnet i en pressemeddelelse.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...