Presseklip for Veteraner, uge 17/2018

Presseklip samlet i ugen 23. – 29. april 2018


Veterankoordinatoren blev soldat ved et tilfælde

Kilde: Randers Amtsavis, 23. april 2018

Veterankoordinatoren er selv en erfaren soldat med oplevelser i bagagen, der aldrig bliver glemt. (Kræver abonnement)


Uro: Veteranhjemmet har fået en turbulent start

Kilde: lokalavisen.dk, 24. april 2018

Veteraner Interne konflikter og en turbulent opstart. Det er noget af det, der kendetegner veteranhjemmet i Brabrands første levetid. Der var fra begyndelsen mange forskellige personer, som gerne ville have lov til at sætte deres personlige præg på stedet, og det gav anledning til uenigheder, oplyser stedets daglige leder, Peter Andreasen.
Han er veteranhjemmets fjerde leder på bare to år og fire måneder.


Snobrød til veteranernes næste netværksmøde

Kilde: Kolding Kommune, 24. april 2018

Kom med til vores næste netværksmøde for veteraner. Denne gang prøver vi noget nyt og holder mødet i Terapihaven, som ligger lige bag Amfiscenen.
Vi hjælpes ad med at tænde op i bålet og Veterankoordinatoren sørger for snobrødsdej. Hvis man har lyst til at grille andet, så ta’ det endelig med.


Veteranhjem i Odense får vigtig gave på festdag

Kilde: TV2/FYN, 24. april 2018

Hedeselskabet har i dag givet 200.000 kroner til anlæg af haven ved det nye Veteranhjem, der samtidig holdt rejsegilde.


Kronprins Frederik tilbragte dagen med veteraner og deres børn

Kilde: newsbreak.dk, 29. april 2018

En gang om måneden mødes familier med PTSD-krigsveteraner i en naturklub sammen med frivillige fra Red Barnet og behandlere fra psykatrien. I dag fik flokken besøg af en særlig gæst, Hans Kongelige Højhed kronprins Frederik, og det møde vakte glæde hos børn og voksne. Det skriver Red Barnet i en pressemeddelelse.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.