Presseklip for Veteraner, uge 17/2019

Presseklip indsamlet i ugen 22. – 28. april 2018


Mindehøjtidelighed den 4. maj

Kilde: Stevns Netavis, 23. april 2019

Igen i år markerer vi sammen med de Stevnske Soldaterforeninger, Danmarks befrielse 4. maj 1945, med følgende arrangementer.


Kommunen og Veterancentret fejrer det fremtidige samarbejde

Kilde: Næstved Netavis, 24. april 2019

Tirsdag 30. april kl. 13.00 – 14.00 underskriver Næstved Kommune og Veterancentret en ny samarbejdsaftale, der skal sikre en fælles indsats for veteraner og deres pårørende.


Gennem ild og vand for Danmark

Kilde: aalborg:nu, 26. april 2019

I år er det 70 år siden, at Danmark for første gang sendte en dansker ud i en international fredsbevarende mission. Siden har 65.000 været sendt ud til krig, kriser og katastrofer.
Det bliver markeret med en vandreudstilling Udsendt Af Danmark, som åbner i Kedelhallen i Nordkraft 6. maj.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Ny aktør på veteranområdet

Udgivet 23. april 2019


Sommerlejr

Udgivet 24. april 2019


Eurotræf 2019

Udgivet 25. april 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Nordic Tour 2023 – 11. til 17. september

På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i Sverige og går til Gotland. Turen starter mandag d. 11....

invitation til Peacekeepers Day 2023 i Kastellet

Traditionen tro hylder og ærer Danmarks Veteraner sammen med det officielle Danmark igen i år alle veteraner og deres pårørende for deres indsats i internationale missioner for Danmark gennem tiderne. Det sker på Peacekeepers Day 2. pinsedag, mandag den 29. maj 2023 i...

Gardermarch 2023

  Gardermarch arrangeres af Foreningen Gardermarch Gardermarch gennemføres søndag d. 17. september 2023 for 8. gang med start og mål på Garderkasernen i Høvelte. Det er en superhyggelig dag, der kombinerer motion, samvær og støtte til Livgardens veteranarbejde....

Invitation til peacekeepers day i Holstebro

Alle veteraner med eller uden medlemskab samt deres familier, indbudte gæster, vores venner fra forsvarsrelaterede foreninger, alle lokalforeninger og Veteran-Caféer vest for Store Bælt er inviteret til at deltage i Peacekeepers Day i Holstebro. Program: Kl. 1015...