Presseklip for Veteraner, uge 17/2019

Presseklip indsamlet i ugen 22. – 28. april 2018


Mindehøjtidelighed den 4. maj

Kilde: Stevns Netavis, 23. april 2019

Igen i år markerer vi sammen med de Stevnske Soldaterforeninger, Danmarks befrielse 4. maj 1945, med følgende arrangementer.


Kommunen og Veterancentret fejrer det fremtidige samarbejde

Kilde: Næstved Netavis, 24. april 2019

Tirsdag 30. april kl. 13.00 – 14.00 underskriver Næstved Kommune og Veterancentret en ny samarbejdsaftale, der skal sikre en fælles indsats for veteraner og deres pårørende.


Gennem ild og vand for Danmark

Kilde: aalborg:nu, 26. april 2019

I år er det 70 år siden, at Danmark for første gang sendte en dansker ud i en international fredsbevarende mission. Siden har 65.000 været sendt ud til krig, kriser og katastrofer.
Det bliver markeret med en vandreudstilling Udsendt Af Danmark, som åbner i Kedelhallen i Nordkraft 6. maj.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Ny aktør på veteranområdet

Udgivet 23. april 2019


Sommerlejr

Udgivet 24. april 2019


Eurotræf 2019

Udgivet 25. april 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...