Presseklip for Veteraner, uge 17/2020

Presseklip indsamlet i ugen 20. – 26. april 2020


Engage Festival aflyser – og planlægger hyldestfest

Kilde: gaffa.dk, 23. april 2020

“Det er slemt, men veteranerne har prøvet værre, så vi er fast besluttet på ikke at give op”


Her kan du booke en tid til massage på Veteranhjem Midtjylland

Kilde: Veteranhjem Midtjylland

Er du familie* til en veteran, så må du gerne booke en tid til massage, du skal dog indtaste veterankort nr. så vi kan bekræfte, at du er familie til en veteran.


Ekstraordinær støtte på vej til at hjælpe veteraner under coronakrise

Kilde: TV2 Østjylland, 25. april 2020

Grenaa Marineforening får nu et rygstød på 327.000 kroner i deres arbejde med at hjælpe blandt andre veteraner med PTSD.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Mission Update uge 17 – 2020

Udgivet 22. april 2020


Støt Danmarks Veteraner helt gratis ved brug af gratis medicin-app

Udgivet 21. og  25. april 2020


Arrangementer for Veteraner i næste uge

Udgivet 26. april 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Kom med på en uges vintertur med Veteranstøtten på fjeldski

Eventyr om vinteren er lig med fjeldski! Derfor skal vi afsted på denne bredere og mere stabile variant af langrendsskien. Fjeldski er efter vores mening det bedste værktøj til at komme på tur om vinteren i Norge. De giver næsten uanede muligheder for ture for både...

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...