Presseklip for Veteraner uge 17/2021

Presseklip indsamlet i ugen 26. april – 2. maj 2021

Farvel til Afghanistan: Vi skylder de faldne og veteranerne en stor tak

Kilde: nordjyske.dk, 18. april 2021

”Lige nu virker det fattigt at tale om helte, men i mine øjne er det dét, Mikkel er.”

Sådan sagde major Anders Storrud i efteråret 2007 om thyboen Mikkel Keil Sørensen, der mistede livet som udsendt soldat i krigen i Afghanistan. Anders Storrud faldt selv få uger efter.

Afghanistan har været en dyr omgang for Danmark. For 43 familier, vennekredse og lokalsamfund, også her i Nordjylland, har prisen været ubeskriveligt høj. De har mistet en søn, en datter, en far, en kæreste, en nær betroet.


Stoppede ikke ved hærværket: Mistænkt gerningsmand anmeldte indehaveren af Café Kagefryd til Skat

Kilde: Helsingør Dagblad, 30. april 2021

Politiet mener at have identificeret den person, som begik Hærværk mod Café Kagefryd i februar. Man han har siden fulgt op med mere chikane mod caféejeren, som ikke desto mindre fortsætter med at støtte danske krigsveteraner.


Jobannoncer hvor der søges efter veteraner, personer der ønsker at arbejde med eller for veteraner

(Danmarks Veteraner og Veteranstøtten viderebringer jobannoncer hvis vi finder dem, vi garanterer ikke, at opslåede jobs stadig er ledige.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

GIV AGT   Ugens Virtuelle Udpluk – UNMIL, Liberia.

Udgivet 27. april 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 2. maj 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...