Presseklip for Veteraner uge 17/2021

Presseklip indsamlet i ugen 26. april – 2. maj 2021

Farvel til Afghanistan: Vi skylder de faldne og veteranerne en stor tak

Kilde: nordjyske.dk, 18. april 2021

”Lige nu virker det fattigt at tale om helte, men i mine øjne er det dét, Mikkel er.”

Sådan sagde major Anders Storrud i efteråret 2007 om thyboen Mikkel Keil Sørensen, der mistede livet som udsendt soldat i krigen i Afghanistan. Anders Storrud faldt selv få uger efter.

Afghanistan har været en dyr omgang for Danmark. For 43 familier, vennekredse og lokalsamfund, også her i Nordjylland, har prisen været ubeskriveligt høj. De har mistet en søn, en datter, en far, en kæreste, en nær betroet.


Stoppede ikke ved hærværket: Mistænkt gerningsmand anmeldte indehaveren af Café Kagefryd til Skat

Kilde: Helsingør Dagblad, 30. april 2021

Politiet mener at have identificeret den person, som begik Hærværk mod Café Kagefryd i februar. Man han har siden fulgt op med mere chikane mod caféejeren, som ikke desto mindre fortsætter med at støtte danske krigsveteraner.


Jobannoncer hvor der søges efter veteraner, personer der ønsker at arbejde med eller for veteraner

(Danmarks Veteraner og Veteranstøtten viderebringer jobannoncer hvis vi finder dem, vi garanterer ikke, at opslåede jobs stadig er ledige.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

GIV AGT   Ugens Virtuelle Udpluk – UNMIL, Liberia.

Udgivet 27. april 2021


Events for veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 2. maj 2021


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...