Presseklip for Veteraner, uge 17/2017


Husk at tilmelde dig Peacekeepers Day ?

[wpdevart_countdown text_for_day=”Dage” text_for_hour=”Timer” text_for_minut=”Minutter” text_for_second=”Sekunder” countdown_end_type=”date” end_date=”21-05-2017 21:59″ start_time=”1493097941″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]


Veteraner vil have støtte til traumatiserede veteraner (videoklip)

Kilde: TV2 Lorry, 23. april 2017

Forsvaret er ikke i stand til at hjælpe tidligere soldater på fode igen, lyder det fra to veteraner, som vil have kommunerne til at gribe ind.


I kamp for Danmark

Kilde: Østhimmerlandsfolkeblad.dk, 24. april 2017

Danmarks krigsveteraner har kæmpet vigtige slag ude i verden. Alle har de givet en del af sig selv, og mange lever med store ar på sjælen. Ofte havner de i ingenmandsland imellem forsvar, job og kommuner, og de har brug for hjælp. Det forklarer tidligere jægersoldat Lars Møller, som er medarrangør af en velgørenhedsaften “Hjælp tilbage” i Nordkraft.


Klinisk psykolog til Militærpsykologisk Afdeling (Jobannonce)

Kilde: Jobbank.dk, 25. april 2017

Vi søger en klinisk erfaren psykolog med kognitiv adfærdsterapeutisk referenceramme, og gerne med erfaring indenfor traumebehandling.


Veteranstøtteperson (Jobannonce)

Kilde: jobbank.dk, 26. april 2017

Har du været udsendt til et krise- eller krigsområde af den danske stat, og kan du skabe gode relationer til såvel veteraner som til myndigheden?
Så er det dig vi søger!
I Viborg har vi en aktiv veteranindsats med vores veterankoordinator som omdrejningspunkt. Vi ønsker imidlertid at øge støtten til kommunens veteraner, indledningsvist for et år.


CELLEN rusker op i forestillingerne om veteraner og PTSD

Kilde: avisen.dk, 27. april 2017

Teater Solaris og Danmarks Veteraner, der har H.K.H. Prins Joachim som protektor, dykker ned i årsagen til PTSD hos danske soldater.Hvad er Presseklip for Veteraner?

Informationer, nyheder m.v.,  der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt sent søndag aften, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde kan kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årsberetning Danmarks Veteraner & Veteranstøtten

Velkommen til Danmarks Veteraners Årsberetning Dyk ned i årsberetningen og bliv klogere på, hvad der er sket og set i løbet af 2022. Bemærk, at vi i år har valgt at samle årsberetningen i én. Det er en fælles beretning for aktiviteter i både foreningen Danmarks...

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...