Presseklip for Veteraner, uge 17/2017


Husk at tilmelde dig Peacekeepers Day ?

[wpdevart_countdown text_for_day=”Dage” text_for_hour=”Timer” text_for_minut=”Minutter” text_for_second=”Sekunder” countdown_end_type=”date” end_date=”21-05-2017 21:59″ start_time=”1493097941″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]


Veteraner vil have støtte til traumatiserede veteraner (videoklip)

Kilde: TV2 Lorry, 23. april 2017

Forsvaret er ikke i stand til at hjælpe tidligere soldater på fode igen, lyder det fra to veteraner, som vil have kommunerne til at gribe ind.


I kamp for Danmark

Kilde: Østhimmerlandsfolkeblad.dk, 24. april 2017

Danmarks krigsveteraner har kæmpet vigtige slag ude i verden. Alle har de givet en del af sig selv, og mange lever med store ar på sjælen. Ofte havner de i ingenmandsland imellem forsvar, job og kommuner, og de har brug for hjælp. Det forklarer tidligere jægersoldat Lars Møller, som er medarrangør af en velgørenhedsaften “Hjælp tilbage” i Nordkraft.


Klinisk psykolog til Militærpsykologisk Afdeling (Jobannonce)

Kilde: Jobbank.dk, 25. april 2017

Vi søger en klinisk erfaren psykolog med kognitiv adfærdsterapeutisk referenceramme, og gerne med erfaring indenfor traumebehandling.


Veteranstøtteperson (Jobannonce)

Kilde: jobbank.dk, 26. april 2017

Har du været udsendt til et krise- eller krigsområde af den danske stat, og kan du skabe gode relationer til såvel veteraner som til myndigheden?
Så er det dig vi søger!
I Viborg har vi en aktiv veteranindsats med vores veterankoordinator som omdrejningspunkt. Vi ønsker imidlertid at øge støtten til kommunens veteraner, indledningsvist for et år.


CELLEN rusker op i forestillingerne om veteraner og PTSD

Kilde: avisen.dk, 27. april 2017

Teater Solaris og Danmarks Veteraner, der har H.K.H. Prins Joachim som protektor, dykker ned i årsagen til PTSD hos danske soldater.Hvad er Presseklip for Veteraner?

Informationer, nyheder m.v.,  der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt sent søndag aften, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde kan kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Invitation til NORDIC TOUR på MC

Nordic Tour 2024 - 26. Juli til 5. august På Nordic Tour mødes 10 veteraner fra hvert af de nordiske lande og kører motorcykel sammen. Turen går på omgang mellem de nordiske lande og veteranforbund, og i år bliver turen arrangeret af veteraner i det sydlige Finland....

MC Touring indkalder til generalforsamling

Kære veteraner, motorcyklister og medlemmer af Danmarks Veteraners MC Touring Indkaldelse til foreningens første ordinære generalforsamling på KFUM Soldaterhjem Treldevej 99, 7000 Fredericia lørdag d. 16. marts kl. 12.30. Tilmelding sker til Vrcfyn@mail. dk senest d....

Tilmelding til vandretur til Island

Tilmeldingen lukker automatisk, når der er kommet 30 ansøgninger. Ansøgningen lukkede 1. februar kl. 15.45. Herefter vil turudvalget trække lod blandt ansøgerne.  Du kan læse om turen her    

Vil du med på vandretur til Island?

Friluftsudvalget tager på vandretur på Island med 8 deltagere. Vi skal besøge Hornstrandir, et fantastisk naturreservat i Islands yderste hjørne, kun 50 kilomter fra Polarcirklen. Et sted, hvor kun få mennesker bor om sommeren og hvor naturen er, som den altid har...