Presseklip for Veteraner, uge 18/2019

Presseklip indsamlet i ugen 29. april – 5.maj 2019


Modtog penge af Haderslev kommune

Kilde: Haderslev Komune Facebook, 29. april 2019

Veterankoordinator Mogens Østergaard og Harley Lund modtog pengene, der skal gå til indretning af en ny lejlighed i Lavgade. Lejligheden kan bruges af veteranerne, men der er også plads til at tage familien med.


Udsendte Varde-soldater kan vente en “Hilsen hjemmefra”

Kilde: JydskeVestkysten, 30. april 2019

De udsendte soldater fra Varde Kommune kan endnu en gang se frem til at modtage pakker med slik, chokolade og andre gode sager, som vardeborgerne donerer i forbindelse med projektet “Hilsen hjemmefra”.


Danmark tjener millioner på ISS’ jobindsats

Kilde: Dansk Industri, 30. april 2019

Fleksjobbere, mennesker med autisme, flygtninge, funktionsnedsatte og veteraner. Kort sagt: Mennesker med udfordringer der har sværere ved at bestride et job, end flertallet af danskere har.
1.000 af dem gennemførte i 2018 et forløb i servicevirksomheden ISS. Forløb, der har til formål at hjælpe dem ind på arbejdsmarkedet i et eller andet omfang. Og det er lykkedes i godt hvert tredje forløb.


Kursus hos VeteranCafé var en succes

Kilde: Næstved Netavis, 30. april 2019

Fuldt booket på lokalt kursus for pårørende til veteraner med PTSD. Tirsdag d. 30. april var det første gang der var møde i VeteranCafé Næstveds nye tilbud om metakognitiv terapi til pårørende til veteraner med PTSD. Og kurset var så populært at alle holdets ti pladser var fyldt op.


Flere kommuner sætter veteranområdet på den politiske dagsorden

Kilde: kl.dk, 3. maj 2019

32 af landets kommuner har underskrevet en samarbejdsaftale med Forsvarets Veterancenter om at arbejde aktivt sammen, når en borger og veteran har brug for en særlig indsats. Derudover arbejder 60 kommuner lige nu med de indledende knæbøjninger forud for en samarbejdsaftale.


Soldaterforening: 100 kvinder har fortalt om krænkelser

Kilde: Randers Amtsavis, 3. maj 2019

Soldaterforening for nuværende og tidligere kvindelige soldater har på bare to år været i kontakt med omkring 100 kvinder, der har berettet om krænkende oplevelser i Forsvaret.


Veteraner uddelte 7.000 stearinlys: Vi tænder lys for at mindes en mørk tid

Kilde: tv2 Lorry, 4. maj 2019

Danske krigsveteraner uddelte stearinlys til forbipasserende på Nørreport Station lørdag, så de traditionen tro kan tændes for at markere befrielsesdagen.


Succes med kursus for veteraner

Kilde: sn.dk, 4. maj 2019

Det var en glad formand for VeteranCafé Næstved Malene Bigum, der tirsdag aften selv deltog i cafèens ny tilbud til pårørende. VeteranCafé har lokale på Stenlængegården på Østre Ringvej 86.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Koncert for Prins Joachim

Udgivet 1. maj 2019


Veteran-familie-hygge-badedag i Lalandia Rødby

Udgivet 2. maj 2019


Veterancenterets nyhedsbrev nr. 2/2019

Udgivet 2. maj 2019


Nyhedsbrev fra World Veterans Federation

Udgivet 3. maj 2019


Tilbud på Outdoor grej

Udgivet 3. maj 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...