Presseklip for Veteraner, uge 18/2017


Husk tilmelding til Peacekeepers Day

[wpdevart_countdown text_for_day=”Dage” text_for_hour=”Timer” text_for_minut=”Minutter” text_for_second=”Sekunder” countdown_end_type=”date” end_date=”21-05-2017 22:00″ start_time=”1493920056″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]


Samling af presseklip i f.m. FN-museets jubilæum

(se flere billeder fra dagen på dette LINK)

F16-fly landet i Frøslev 

Kilde: JydskeVestkysten, 1. maj 2017

Medarbejdere fra Fighter Wing Skrydstrup satte vingerne på et F16-fly, som er med til at markere 25 års jubilæum for FN Museum i Frøslev Lejren.


Prins Joachim på besøg i verdens første FN-museum

Kilde: JydskeVestkysten, 2. maj 2017

Kampen for freden er i centrum for FN Museum i Frøslevlejren, der i går kunne fejre 25 års jubilæum. Gamle venner og kampfæller mødtes på en dag, hvor der også blev tid til at dvæle ved historien.


Trut i trompeten for FN Museets 25 års jubilæum

Kilde: JydskeVestkysten, 2. maj 2017

FN Museet i Frøslevlejren rundede i går de 25 år som verdens ældste af sin slags. Det blev markeret med royalt besøg og gæster fra de øvrige værn.


Lars var den første af sin slags på FN-missioner

Kilde: TV Syd, 2. maj 2017

Det er 25 år siden, at Lars Kaastrup Olesen blev udsendt af Forsvaret til Balkan for første gang. Dengang som den første socialrådgiver nogensinde. Tirsdag mødte han Prins Joachim til jubilæum i Padborg.


 H.K.H. Prins Joachim markerer stort jubilæum i Frøslevlejren 

Kilde: TV Syd, 2. maj 2017

FN-museet i Frøslevlejren fejrer tirsdag 25-års jubilæum. H.K.H. Prins Joachim er med for at fejre museet, som han selv var med til at indvie for 25 år siden.


Øvrige nyhedsklip

Hjælp til Danmarks veteraner

Kilde: SindalAvis.dk, 2. maj 2017

På Sindal Rotarys 34. møde havde klubben inviteret seniorsergent Jørn Hvenegaard Christiansen fra Veterancentret til at fortælle, hvad Forsvaret gør for at hjælpe de veteraner, der på den ene eller anden måde er blevet skadet i forbindelse med udsendelser til verdens brændpunkter.


I kamp for Danmark

Kilde: ugeavisensvenstrup.dk, 2. maj 2017

Danmarks krigsveteraner har kæmpet vigtige slag ude i verden. Alle har de givet en del af sig selv, og mange lever med store ar på sjælen.


Ny uddannelse til frivillige på veteranområdet

Kilde: forsvaret.dk, 4. maj 2017

Er du frivillig indenfor veteranområdet, eller ønsker du at blive det, så kan Veterancentret nu tilbyde dig en ny uddannelse. Her kan du mødes med andre frivillige og blive uddannet i arbejdet med veteraner. På uddannelsen får du rig mulighed for at udveksle erfaringer og skabe netværk med andre frivillige på veteranområdet.


Kransenedlæggelse i anledningen af befrielsen

Kilde: DINAVISRANDERS, 4. maj 2017

I dag 4. maj er det 72 år siden at Danmark atter blev frit efter besættelsen af den tyske overmagt. Hjemmeværnskompagniet Hvidsten markerer og festligholder befrielsen med kransenedlæggelse og mindehøjtideligheder flere steder i og omkring Randers.


Vejen Kommune på vej med veteranpolitik – men stadig ingen flagfest

Kilde: JydskeVestkysten, 6. maj 2016

Politikerne skal vedtage en politik på veteranområdet. Vi har i forvejen alle elementer, nu får vi det bare skrevet ned, lyder det fra borgmesteren. Han holder fast i, at kommunen ikke markerer veteranernes flagdag med et arrangement.


Hvad er Presseklip for Veteraner?

Informationer, nyheder m.v.,  der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt sent søndag aften, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde kan kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.


 

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...