Presseklip for Veteraner uge 19/2020

Presseklip indsamlet i ugen 4. – 10. maj 2020


Kajakklub får økonomisk støtte til soldaterprojekt

Kilde. holbaek.dk, 6. maj 2020

At være i krig kan give livsvarige ar. Både fysisk og psykisk. Et nyt samarbejde mellem DIF Soldaterprojekt og Holbæk Kajak Klub skal hjælpe veteraner med hurtigere at komme tilbage til en mere normal hverdag. Og det bliver med økonomisk støtte fra Folkeoplysningsudvalget.


Veteraner er en sårbar gruppe

Kilde: Vendelboposten.dk, 8. maj 2020

Alle er berørt af, at Danmark er lukket ned som følge af corona smitten. Det kan være svært at få dagligdagen til at hænge sammen med arbejde, børnepasning og den usikkerhed, hele situationen skaber for fremtiden.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Hjælp os med at hjælpe børn af veteraner (er afsluttet)

Udgivet 5. maj 2020


Mission Update uge 19 – 2020

Udgivet 7. maj 2020


FN Museet åbner igen 

Udgivet 7. maj 2020


Danmarks største DJ giver gratis corona-koncert for veteraner 

Udgivet 8. maj 2020


FN Museet åbner først den 8. juni! 

Udgivet 8. maj 2020


Arrangementer for Veteraner i den næste uge 

Udgivet 10. maj 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Veteranstøtten inviterer til familietræningslejr i Vejen Idrætscenter

TILMELDING ER LUKKET VETERANSTØTTENs Idrætsudvalg arrangerer familietræningslejr i Vejen Idrætscenter d. 17.-19. februar 2023 Igen i år inviterer Veteranstøtten veteranfamilier til træningslejr i Vejen Idrætscenter. Du og din familie kan komme med i den sidste weekend...

Få din afviste veteransag genoptaget

Som tidligere udsendt soldat (veteran) eller statsansat med sent diagnosticeret posttraumatisk belastningsreaktion har du mulighed for at få en såkaldt ”second opinion” speciallægeerklæring. Der er ikke længere en frist på 5 år for at få indhentet en sådan...

Veteraner anerkendt efter 30 år

Efter 31 års tovtrækkeri blev FNs medalje `United Nations Special Service Medal` for de danske FN-veteraners indsats i UNGCI endelig overrakt til de godt 300 FN-veteraner. 114 af dem var mødt op i deres stiveste puds på Kastellet.