Presseklip for Veteraner uge 19/2020

Presseklip indsamlet i ugen 4. – 10. maj 2020


Kajakklub får økonomisk støtte til soldaterprojekt

Kilde. holbaek.dk, 6. maj 2020

At være i krig kan give livsvarige ar. Både fysisk og psykisk. Et nyt samarbejde mellem DIF Soldaterprojekt og Holbæk Kajak Klub skal hjælpe veteraner med hurtigere at komme tilbage til en mere normal hverdag. Og det bliver med økonomisk støtte fra Folkeoplysningsudvalget.


Veteraner er en sårbar gruppe

Kilde: Vendelboposten.dk, 8. maj 2020

Alle er berørt af, at Danmark er lukket ned som følge af corona smitten. Det kan være svært at få dagligdagen til at hænge sammen med arbejde, børnepasning og den usikkerhed, hele situationen skaber for fremtiden.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Hjælp os med at hjælpe børn af veteraner (er afsluttet)

Udgivet 5. maj 2020


Mission Update uge 19 – 2020

Udgivet 7. maj 2020


FN Museet åbner igen 

Udgivet 7. maj 2020


Danmarks største DJ giver gratis corona-koncert for veteraner 

Udgivet 8. maj 2020


FN Museet åbner først den 8. juni! 

Udgivet 8. maj 2020


Arrangementer for Veteraner i den næste uge 

Udgivet 10. maj 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Årets sidste magasin er klar til dig

Så er årets sidste udgave af Danmarks Veteraners medlemsmagasin klar til dig. Læs Hans Kongelige Højheds Prins Joachims jule- og nytårshilsen, om Veteranstøttens tur til Grønland, Kvindelige veteraners tur til Stockholm, fejringen af årsdagen for Jutlandia og meget...

Julehjælp – søg nu.

Endnu engang har den fantastiske veterankoordinator Judy fra Københavns Kommune samlet en liste, som kan inspirere og evt. være med til at hjælpe nogle her op mod jul. #BARNETS GLÆDE: Ansøgningsskemaet bliver lagt op på hjemmesiden den 01.10.2023 og der kan søges i...

Nijmegenmarch 2024 – Skal du med?

Kære Veteran Her er et tilbud, du simpelt hen ikke kan sige nej til. Veteranstøtten deltager i 2024 med hold til Nijmegenmarchen Igen i 2024 får du chancen for at udfordre dig selv, få oplevelser for livet, møde andre veteraner, så hvis du vil deltage på...