Presseklip for Veteraner uge 19/2020

Presseklip indsamlet i ugen 4. – 10. maj 2020


Kajakklub får økonomisk støtte til soldaterprojekt

Kilde. holbaek.dk, 6. maj 2020

At være i krig kan give livsvarige ar. Både fysisk og psykisk. Et nyt samarbejde mellem DIF Soldaterprojekt og Holbæk Kajak Klub skal hjælpe veteraner med hurtigere at komme tilbage til en mere normal hverdag. Og det bliver med økonomisk støtte fra Folkeoplysningsudvalget.


Veteraner er en sårbar gruppe

Kilde: Vendelboposten.dk, 8. maj 2020

Alle er berørt af, at Danmark er lukket ned som følge af corona smitten. Det kan være svært at få dagligdagen til at hænge sammen med arbejde, børnepasning og den usikkerhed, hele situationen skaber for fremtiden.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Hjælp os med at hjælpe børn af veteraner (er afsluttet)

Udgivet 5. maj 2020


Mission Update uge 19 – 2020

Udgivet 7. maj 2020


FN Museet åbner igen 

Udgivet 7. maj 2020


Danmarks største DJ giver gratis corona-koncert for veteraner 

Udgivet 8. maj 2020


FN Museet åbner først den 8. juni! 

Udgivet 8. maj 2020


Arrangementer for Veteraner i den næste uge 

Udgivet 10. maj 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.

Aktuelt

Holstebro – den 29. maj 2024

Peacekeepers Day i Holstebro Kl. 1615 –1655                     Modtagelse af gæster og faneborg Kl. 1645 –                            Opstilling af faneborg samt parade Kl. 1700                               Velkomst                                           ...

Mød Danmarks Veteraner og Veteranstøtten på Folkemødet 2024

Landsformand Carsten Rasmussen og et hold fra Danmarks Veteraner og Veteranstøtten deltager i Folkemødet 2024. Vi informerer om veteransagen og debatterer aktuelle veteranpolitiske spørgsmål. Kom og få en snak med os på festivalpladsen eller ude i byen og deltag i...

INVITATION: Ro i naturen

Kom med på en weekend hvor vi kommer ned i gear, og der er fokus på naturen, og hyggen omkring bålet. Tid til at fordybe sige i hvad naturen kan, som et hjælpemiddel til at få ro på sanserne. Samtidig med at der også vil være mulighed or at fordybe sig i små...

UDSOLGT: Invitation til familieoplevelsesdag i Fårup Sommerland

UDSOLGT: Danmarks Veteraner & Veteranstøttens aktivitetsudvalg inviterer Veteraner og deres ægtefæller, kærester, samlever, og børn til en oplevelsesdag i Fårup Sommerland Lørdag den 01. juni 2024. Kl. 08.30. Vi mødes ved hovedindgangen Fårup Sommerland (ALLE...